Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmovi za djecu

Nakon ljetne stanke vraćaju se besplatne Pčelica matineje

Čarobno srebro
arhiva VL
18.08.2011.
u 13:19

Priča je to o o čarobnom svijetu gnomova koji su odgovorni za prijelaz dana u noć. Princeza Plava Ruža kreće na veličanstveno putovanje kako bi vratila srebro kojim će izbaviti svijet iz vječne tame

Nakon kraće ljetne stanke "Pčelica matineje" vraćaju se na veliko platno kina Europa.  Ove subote, 20. kolovoza u 11 sati, "Pčelica matineja" donosi film ''Čarobno srebro''.

Norveški dječji film autora Katarine Launing i Roara Uthauga donosi nam priču o čarobnom svijetu gnomova koji su odgovorni za prijelaz dana u noć. Princeza Plava Ruža kreće na veličanstveno putovanje kako bi vratila srebro kojim će izbaviti svijet iz vječne tame.

Film ima hrvatski titl i namijenjen je djeci starijoj od šest godina.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije