Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLASOVNA ULOGA

Linda Hamilton u novom 'Terminatoru'!

20.02.2009.
u 13:57

Premda su ljubitelji sage o robotu ubojici iz budućnosti uglavnom čupali kosu kad je za redatelja četvrtog nastavka ("Terminator: Salvation") odabran McG, čini se da su ipak bili u pravu oni koji su govorili da čovjeku treba dati šansu. (A skepticima su napominjali i da se "Terminator" ne može upropastiti više nego što je već upropašten trećim nastavkom u režiji Jonathana Mostowa za koji se i fanovi i McG slažu da je najbolje jednostavno pretvarati se da ne postoji.)

Nakon materijala koji je na kapaljku puštan u javnost, ulomaka iz radne verzije i prvih trailera, oduševljenje je počelo rasti i sve više gledatelja željno očekuje da vidi taj film, uvjereni da je McG ipak znao što radi. Povratak na staro malo je okrnjila činjenica što nema zaštitnog znaka cijelog serijala, Arnolda Schwarzeneggera, koji je bio spreman na kameo-ulogu, ali pod jednim uvjetom koji nije ispunjen. (Kao guverner Kalifornije, Schwarzenegger je tražio da se film snima u toj državi, ali su se producenti ipak odlučili za jeftiniji Novi Meksiko.)

Ne znamo je li McG imao telefonski broj Edwarda Furlonga, ali ono što znamo je da je uspio doći do Linde Hamilton. Doduše, prekasno da bi glumila u filmu, ali ne prekasno da je on ipak ubaci. Pri kraju su pregovori (koji nemaju zašto neuspješno završiti) o tome da legendarna tumačica uloge Sarah Connor snimi "voiceover-naraciju" za film i tako vrati serijal na staze stare slave.

Glumica koja je odbila ulogu u trećem nastavku kad je doznala da bi njezin lik poginuo na pola filma, a da "ne bi bilo vremena ožaliti je; moj lik je ipak bio potpun u prva dva filma" o svom povratku u serijal kaže:

- Vjerojatno će mi biti veliko zadovoljstvo da snimim naraciju, ovisno o tome kakav mi materijal daju da pročitam. Sačekajmo pa ćemo vidjeti. Sad ga pišu. Pregovarali smo o tome.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije