Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"critica criticae"

Kritički razgovori o kazalištu i kazališnoj kritici

zuppa
Arhiva VL
04.11.2009.
u 14:18

Academia moderna i Eurokaz organiziraju seriju kolokvija pod nazivom "Critica criticae". Riječ je o okupljanjima na kojima će se govoriti o predstavama i njihovim kritikama.

Academia moderna i Eurokaz organiziraju seriju kolokvija pod nazivom "Critica criticae". Riječ je o okupljanjima na kojima će se, po prvi puta na prostoru Hrvatske, govoriti o predstavama i njihovim kritikama.

Kako doznajemo od dr. sc. Vjerana Zuppe, jednog od pokretača kolokvija, svrha tih sastanaka su rasprave unutar kojih bi se pojavili osnovni problemi hrvatskog glumišta, vezani uz kritičku misao koja ih prati, a jednako tako i osnovni problemi te kritičke misli kao značajnog pratitelja hrvatskog glumišta.

Prvi kolokvij održat će se sutra u prostorijama Academiae moderne i to na temu predstave "Barbello, o psima i djeci", dok će sljedeći kolokvij biti održan na temu predstave Hamlet u režiji Ivice Kunčevića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije