Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U četvrtak, 6. srpnja u 21 sat

Koncertom Kazališta „Komedija“ KOMEDIJA GALA završit će ovogodišnji Zagreb Classic

KOMEDIJA GALA
Foto: Promo
1/5
04.07.2017.
u 13:29

Na koncertu će biti izvedeni glazbeni brojevi iz opereta i mjuzikala koji su bili, jesu ili će (ponovo) biti na "Komedijinu" repertoaru.

Koncertom Kazališta „Komedija“ KOMEDIJA GALA u četvrtak, 6. srpnja 2017. u 21 sat završit će ovogodišnji Zagreb Classic na trgu kralja Tomislava.

Na koncertu će biti izvedeni glazbeni brojevi iz opereta i mjuzikala koji su bili, jesu ili će (ponovo) biti na "Komedijinu" repertoaru. Orkestrom kazališta "Komedija" ravnat će Krešimir Batinić, a nastupit će Zorica Antonić, Sandra Bagarić, Vlatka Burić Dujmović, Danijela Pintarić, Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Dražen Bratulić i Adalbert Turner, te zbor Kazališta "Komedija". Voditelji su Jasna Palić Picukarić i Saša Buneta.

Do samog kraja sezone osim ovog koncerta „Komediju“ još očekuju gostovanja u Ljubljani na 65. Festivalu Ljubljana s operetom Emmericha Kalmana „Kneginja čardaša“, u režiji Ivana Lea Leme, koja je premijerno izvedena u „Komediji“ u listopadu 2016. Dirigent je Veseljko Barešić, koji će ravnati orkestrom SNG Opera i balet Ljubljana, što ističemo kao posebnost ovog događaja i nadamo se početak suradnje Kazališta „Komedija“ s ostalim kazališnim kućama u zemlji i inozemstvu. Izvedbe „Kneginje čardaša“ su večeras, 4. 7., te 12., 13. i 14. srpnja 2017. u SNG Opera i balet Ljubljana.

Također, najavljujemo i gostovanje mjzikla Alfija Kabilja i Milana Grgića „Jalta Jalta“ u Karlovcu 7. srpnja 2017. u 20 sati. Podsjećamo, naš najdugovječniji mjuzikl režirao je Vlado Štefančić, a ova produkcija, koja je pemijerno izvedena 2010. godine prije nekoliko je mjeseci proslavila 200. izvedbu. Izvedbom u Karlovcu ravnat će Krešimir Batinić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije