Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na repertoaru

Kiril Rodin i Mihail Sinkevič u Plavoj oktavi

kiril
ZF
24.05.2011.
u 13:13

U petak, 27. svibnja u Zagreb stižu ruski violončelist Kiril Rodin i maestro Mihail Sinkovič

Nakon Sergeja Antonova, završnim koncertom Plave oktave u petak, 27. svibnja u Zagreb stiže ruski violončelist Kiril Rodin. Izvest će Koncert za violončelo njemačkog majstora Roberta Schumanna.

Večer će otvoriti ugledni ruski maestro Mihail Sinkevič, dirigent slavnoga Marijinskog teatra u Sankt Peterburgu, sa suitom iz opere Amfitrion Borisa Papandopula, a nastaviti djelima ruskog simfonijskog repertoara:  Noć na pustoj gori Modesta Petroviča Musorgskog i uvertirom-fantazijom Romeo i Julija Petra Iljiča Čajkovskog.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije