Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROLJETNA AKCIJA

"Jednu ulaznicu platiš, druga gratis" - velika akcija u ZKM-u

brak marije braun
(arhiva)
22.03.2010.
u 14:01

Iskoristite veliku proljetnu akciju ZKM-a pod geslom "Jednu ulaznicu platiš, druga gratis". Čak pet predstava koje će se igrati u ožujku i travnju uključene su u tu akciju.

Iskoristite veliku proljetnu akciju ZKM-a pod geslom "Jednu ulaznicu platiš, druga gratis". Čak pet predstava koje će se igrati u ožujku i travnju uključene su u tu akciju.

Tako će dvoje za cijenu jedne karte moći pogledati odličnu predstavu Paola Magellija "Zagrebački pentagram", zatim predstavu "Rose is a rose is a rose is a rose", autorice i redateljice Ivane Sajko.

Predstava "Sedam dana u Zagrebu", autorice Tene Števičić, a u režiji Tijane Zinajić, moći će se pogledati u travnju, kao i predstava "S druge strane" autorskog dvojca Nataše Rajković i Bobe Jelčića, koja već godinama puni gledališta ZKM-a.

U ožujku će još na repertoaru biti i "Brak Marije Braun", redateljiceTee Alagić Vlašić, koja je predstavu radila prema motivima istoimenog Fassbinderovog filma.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije