Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Izraelska skupina Dub L.F.O nastupit će u KSET-u

kset
(vl)
15.03.2010.
u 09:03

U sklopu europske turneje, u Zagreb 16. ožujka prvi put dolazi skupina Dub L.F.O. Za one koji nisu upoznati s ovim powerhouse reggae bendom iz Tel Aviva, trebaju znati kako oni nisu nastali slučajno.

U sklopu europske turneje, u Zagreb 16. ožujka prvi put dolazi skupina Dub L.F.O. Za one koji nisu upoznati s ovim powerhouse reggae bendom iz Tel Aviva, trebaju znati kako oni nisu nastali slučajno. Naime, nakon što su svojim dub pristupom impresionirali vlasnika kluba u kojem su svirali, pozvani na reggae festival, iako se nisu smatrali reggae bendom.

Nakon festivala, u dva tjedna, napravili su svoj prvijenac "Back To The Jungle", s čak 12 pjesama koje su im otvorile put najprije na nacionale festivale, a potom i na najveće europske poput Szigeta i Fete del Musiqe.

U Zagrebu će im predgrupa biti Humanofon iz Karlovca, koja se ne može striktno svrstati u određeni glazbeni žanr. Ulaznice u pretprodaji stoje 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna na ulazu u KSET.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije