Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

Intenzivni fado Jelene Radan u Profil Megastoreu

jelena radan
vl
17.03.2010.
u 12:35

Velika zvijezda domaće estrade očarala je brojne posjetitelje sentimentalnim fado-pjesmama, a minikoncertu nazočili su Irena Pasarić, ravnateljica baleta HNK, Edina Pličanić, primabalerina te ostali članovi baletne trupe.

U knjižari Profil Megastore, u utorak 16. veljače, Jelena Radan je u velikom stilu zaokružila glazbeni program na Danima multimedije. Velika zvijezda domaće estrade očarala je brojne posjetitelje sentimentalnim fado-pjesmama, a minikoncertu nazočili su Irena Pasarić, ravnateljica baleta HNK, Edina Pličanić, primabalerina te ostali članovi baletne trupe.

Jelena Radan otvorila je intenzivan glazbeni program pjesmom ''Danca de magoas'' (Ples tuge) Fernanda Pessoa i nastavila s jedinstvenim interpretacijama najvećih hitova fada koji su nazočne ostavili bez daha. Izvela je i pjesme iz baleta ''Varijacije u fado-molu'' u kojem sudjeluje, a predstava će ponovno biti izvedena ove subote i nedjelje u Hrvatskom narodnom kazalištu. Baletna predstava donosi ponovno na zagrebačku baletnu scenu tradicionalni portugalski fado. Neke od pjesama u predstavi Jelena Radan interpretira uživo u pratnji glazbenika Joška Tomića i Marija Stojana, a u istoj postavi izvela ih je na Danima multimedije u Profil Megastoreu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije