Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Projekcija

Humoristični oratorij Mony Paytona u Movieplexu

Terry Gilliam
Pixell
14.03.2010.
u 11:03

U zagrebačkom Movieplexu posjetitelji će 25. ožujka imati iznimnu priliku pogledati nesvakidašnju projekciju komičnog oratorija 'Monty Pyhon's He's not the messiah'.

U zagrebačkom Movieplexu posjetitelji će 25. ožujka imati iznimnu priliku pogledati nesvakidašnju projekciju komičnog oratorija 'Monty Pyhon's He's not the messiah'.Uz dirigentsku palicu Johna Du Preza, te glumačke postave koju predvodi bariton Eric Idle, sopranistica Shannon Mercer i tenor William Ferguson i neprikosloveni montypythonovski humor, posjetitelji će zasigurno uživati u vrhunskoj glazbi i nasmijati se u isto vrijeme. Izvođače prati zbor i simfonijski orkestar BBC-a, a u cameo ulogama pojavljuju se Michael Palin, Terry Gilliam and Terry Jones i to s gajdama i ovcama. Inspiracija za ovaj jedinstveni uradak inspirirana je Pythonovom komedijom „Brianov život“.

 Eric Idle je ovim povodom izjavio: “ 'Not The Messiah' donosi tragičnu priču o Mandy, djevojci koja je zanijela s rimskim vojnikom, te rodila Briana, ogorčenog revolucionara koji se zaljubi u Judith, te ga zamijene za Mesiju i naposljetku biva osuđen na smrt. Glazbeni užitak garantiraju ulomci od Handela i Mozarta do Boba Dylana, te klasičnog finala 'Always Look on the Bright Side of Life'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije