Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morate pogledati

Od Stephena Kinga do Charlize Theron kao seksi špijunke

Foto: Promo
1/6
14.08.2017.
u 10:05

Ne smiju se propustiti “Atomska plavuša” i blockbuster “Vozač” s Jamiem Foxxom, Kevinom Spaceyjem i Jonom Hammom

U domaćim kinima upravo igra “Kula tmine”, akcijska avantura s Matthew McConnaugheyjem i Idrisom Elbom prema istoimenom serijalu novela Stephena Kinga.

Film su dočekale miješane reakcije publike i kritike, istaknimo ovdje i nastup lijepe Katheryn Winnick, zvijezde “Vikinga”. No, ako se ne izgubite u “Kuli tmine”, čeka vas prilično bogato filmsko ljeto. Uskoro, 17. kolovoza, dolazi razvikana “Atomska plavuša” s Charlize Theron. Magnetična je plavuša sa svojim novim špijunskim trilerom koji je smješta u doba kraja hladnog rata i pada Berlinskog zida odlično prošla kod publike i kritike, koja je sada postavlja na sam hollywoodski vrh pa je očito kako se “Atomsku plavušu” ne smije propustiti.

Kako pobijediti tinitus?

Veliki blockbuster već je sada “Vozač”, stiže 24. kolovoza, u kojem nastupaju Jamie Foxx, Kevin Spacey, Jon Bernthal, Jon Hamm uz mlađahnoga Ansela Elgorta. Priča je to o mladiću koji vraća dug kriminalcu Docu odvozeći njegove pljačkaše s mjesta zločina, a kojemu je nakon automobilske nesreće u djetinjstvu u kojoj je izgubio roditelje, ostao tinitus. Utišava ga glazbom uz koju je u stanju automobilom izvesti najveću vratolomiju. Visoke ocjene kako kritike tako i publike putem specijaliziranih internetskih stranica garancija su sjajne zabave. Obećavajuće zvuči i priča koju donosi “Čuvaj me s leđa”, dolazi 31. kolovoza, sa živućom legendom Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom. Jedan od najzloglasnijih plaćenih ubojica na svijetu Darius Kincaid (Jackson) odlučio je svjedočiti pred Međunarodnim sudom pravde kamo ga mora sprovesti najbolji svjetski tjelohranitelj Michael Bryce (Reynolds). Da bi Kincaid sigurno stigao u Haag, dvojac će morati udružiti svoje vještine. Dodatna je garancija filmu nastup Salme Hayek i Garyja Oldmana. Kraj ljeta donosi “Logana Luckyja”, 14. rujna, krimi-komediju sa zvjezdanom postavom.

Film je režirao Steven Soderbergh, a nastupaju Daniel Craig, Channing Tatum, Katie Holmes, Hillary Swank, da spomenemo samo neke. Dovoljno da se pogleda, a možda jednostavna priča o dvojici braće koji planiraju pljačku za vrijeme održavanja NASCAR utrke ponudi i nešto više.

O krvavim neredima 1967.

Poklonici kvalitetnog trilera sigurno će pričekati “Tragove u snijegu”, 21. rujna, s Jeremyjem Rennerom. Film u kojem nastupa i Elizabeth Olsen bavi se ubojstvom u indijanskom rezervatu u Wyomingu u kojem se Rennerovi i Olseničini junaci bore s kulturom nasilja i teškim zimskim uvjetima dok rješavaju zločin. Stiže i “Detroit”, jedan od važnijih američkih filmova godine. Kathryn Bigelow, cijenjena redateljica “Narednika Jamesa” za koji je dobila i Oscara, ponovno se udružila sa scenaristom Markom Boalom, s kojim je surađivala i na “Zero dark thirty”. Film opisuje krvave događaje iz poznatih nereda u Detroitu 1967., među najvećima u Americi, u kojima su poginule 43 osobe. U filmu glumi i John Boyega, kojega znamo iz “Ratova zvijezda”, te Will Poulter i Algee Smith, koje kritika posebno hvali. Rado bismo “Detroit” vidjeli u hrvatskim kinima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije