Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAZI, REMEK DJELO!

Toliko se zaokupirala hvatanjem idealnog kadra za selfie da je oštetila umjetninu

Selfie
Foto: DAVID MDZINARISHVILI/REUTERS/PIXSELL
02.11.2018.
u 15:13

Žena i troje njezinih prijatelja "neprimjereno su se ponašali", komentirao je predstavnik galerije Glavny Prospect, a prenijela ruska novinska agencija TASS

Mlada žena je tijekom slikanja selfija oštetila crtež uglednog španjolskog umjetnika Salvadora Dalija u umjetničkoj galeriji u Jekaterinburgu, izvijestio je u petak ruski državni medij.

Crtež iz serije Los Caprichos srušila je žena dok je pokušavala napraviti selfie s umjetničkim djelom u pozadini, rekao je glasnogovornik policije.

Okvir drugog djela renomiranog španjolskog umjetnika Francisca Goye također je oštećen u incidentu, piše ruska novinska agencija RIA Novosti. 

Žena i troje njezinih prijatelja "neprimjereno su se ponašali", komentirao je predstavnik galerije Glavny Prospect, a prenijela ruska novinska agencija TASS.

Vlasti neće podići tužbu jer nije bilo kriminalne namjere, izvijestio je državni medij. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije