Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAF!

Baranja Animation Festival održava se ovaj vikend u Batini

baf,baranja film festival (1)
Foto: BAF
1/4
21.08.2013.
u 09:59

Festival donosi 55 kratkih animiranih filmova iz Hrvatske i cijeloga svijeta, koji će se prikazivati tijekom dvije noći na otvorenoj pozornici u prekrasnom ambijentu baranjske šume

Baranja Animation Festival (BAF!) međunarodni festival kratkometražnog animiranog filma, jedini festival te vrste u ovom dijelu Hrvatske, prvi se put održava od 23. do 24. kolovoza na Zelenom otoku u Batini u općina Draž.

Festival donosi 55 kratkih animiranih filmova iz Hrvatske i cijeloga svijeta, koji će se prikazivati tijekom dvije noći na otvorenoj pozornici u prekrasnom ambijentu baranjske šume. Osim filmova mladih hrvatskih animatora i studenata animacije, organizatori iz programa izdvajaju nagrađivani animirano-dokumentarni film "Otac" skupine međunarodnih redatelja, među kojima je i hrvatski redatelj Veljko Popović, te odličan srpski "Rabbitland" Ane Nedeljković i Nikole Majdaka, koji nakon svjetske premijere na 63. berlinskom filmskom festivalu i regionalne na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu svoju hrvatsku premijeru ima upravo na BAF!-u.

Grand prix BAF!-a dodjeljuje publika, koja će osim filmskog moći sudjelovati i u popratnom programu koji uključuje radionice, izložbu stripova i predavanje o stripu, izradu skulpture, oslikavanje osječkih street writera…

>> Novi Woody Allen i Steven Soderbergh glavni aduti Vukovara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije