Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incidenti

Prijavljeni napadači na SDP-ovce. Milanović: Da nije bilo osiguranja, branio bih se

Zoran Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
Autori: Bojan Arežina, Hina
06.09.2016.
u 17:27

Na pitanje bi li se branio fizički, Milanović je ironično odgovorio: "Ne, pjesmom"

Riječka policija prekršajno je prijavila dvojicu muškaraca koji su jučer verbalno i fizički u Rijeci i Matuljima napali SDP-ovce Zorana Milanovića i Željka Jovanovića.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović rekao je da bi se sam branio od napadača da nije bilo osiguranja.

- Ne znam, nisam vidio situaciju. Ako te netko vrijeđa, bože moj, ako te netko napadne tjelesno, moraš se braniti. Ali nisam vidio što se dogodilo. Mene nitko nije tjelesno napao. Imam osiguranje. Da nije bilo osiguranja, ja bih se branio, normalno - rekao je Milanović.

Na pitanje bi li se branio fizički, Milanović je ironično odgovorio: "Ne, pjesmom". Za napadača je rekao da mu je djelovao malo rastrojeno te da ga je možda netko poslao.

Ne navodeći imena osumnjičenika ni žrtava napada, policija je izvijestila da je kriminalističko istraživanje provela nad dvojicom muškaraca u dobi od 50 i 62 godine tereti da su se u Verdijevoj ulici u Rijeci i Matuljima "naročito drsko i nepristojno" ponašali prema Milanoviću i Jovanoviću čime su, prekršili Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Obojica su bila privedena te su, kako se doznaje, pušteni na slobodu.

Milanovića je tijekom druženja s građanima u Matuljima verbalno napao muškarac, a u pokušaju fizičkog napada spriječili su ga zaštitari. Željka Jovanovića je, za vrijeme posjeta čelnika Narodne koalicije prostoru HSU-a na riječkoj tržnici, pred ulazom u prostor vrijeđao riječki aktivist Mićo Antolović. Željko Jovanović ga je, pokušavajući ga umiriti, dodirnuo rukom po ramenu, nakon čega je Antolović u nastupu bijesa više puta odgurnuo rukom Jovanovića udarcima o tijelo. Pri tom je vikao na Jovanovića, rekavši, među ostalim, da će ga on osobno "postaviti pred zid i streljati". Daljnji sukob zaustavili su zaštitari.

>> Muškarac dovikivao Milanoviću da je 'šaka jada' pa krenuo na njega

>> Zasuli ih uvredama: Jovanović i fizički napadnut, a Obersnel istrgnuo kišobran iz ruku aktivistice

Komentara 37

ZR
Ze Roberto u
17:47 06.09.2016.

I Obersnel je ženi izokrenuo kišobran u njezinim rukama....ona ga nije fizički napadala...o tome ni riječi

BE
berogrga
17:44 06.09.2016.

Glumca Milanovića napali njegovi ljevičari.

BA
barbaizamerike
17:49 06.09.2016.

kazu Milanovic se bavio boksom mozda mu se od toga nesto u glavi poremetilo ovo je ozbiljno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije