Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV GRAĐANIMA

Pokret za modernu Hrvatsku: Nužno je da izađete na izbore jer još uvijek ništa nije odlučeno

Damir Gašparović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
09.09.2016.
u 19:36

Izlaskom svakog građanina na biračko mjesto suzuje se prostor za manipulaciju koja se prije svega provodi u interesu velikih stranaka i njihovih financijera i nalogodavaca – krupnog kapitala! - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Pokreta za modernu Hrvatsku Damir Gašparović

Pokret za modernu Hrvatsku pozvao je građane da u nedjelju u što većem broju izađu na birališta.

- Iako još uvijek u Hrvatskoj nisu osigurani zadovoljavajući izborni standardi, te iako je i dalje moguć velik prostor manipulacije i na listama se još uvijek nalazi više od 400 tisuća nepostojećih glasača, nužno je izaći na izbore! Izlaskom svakog građanina na biračko mjesto suzuje se prostor za manipulaciju koja se prije svega provodi u interesu velikih stranaka i njihovih financijera i nalogodavaca – krupnog kapitala! - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik Pokreta za modernu Hrvatsku Damir Gašparović.

- Dragi građani, NUŽNO je da izađete na izbore jer još uvijek NIŠTA nije odlučeno. Ne nasjedajte anketama koje vas pokušavaju uvjeriti u suprotno! Te iste ankete pokazuju da 30% građana NE ŽELI glasati za 5 najvećih stranaka koje se preferiraju u anketama. 30% glasova predstavlja 50 saborskih mandata! Stoga NE DOPUSTITE da vas na tako jeftin način izmanipuliraju već u nedjelju realizirajte svoje biračko pravo i dajte glas onima koji ga zaslužuju i koji su spremni sve učiniti da Hrvatska bude zemlja promjena kakve želite! - poručuje Gašparović.

>> Svjetski mediji pišu: Izbori u Hrvatskoj u sjeni nacionalističke retorike

>> DIP podsjeća birače kako se glasuje i kako se koristi preferencijalni glas

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije