Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:

'Vidim da se Milanović izmotava, dobro bi mu došlo malo introspekcije'

Andrej Plenkovuić posjetio je Renesansni festival u Koprivnici
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/11
28.08.2016.
u 18:23

Vodio sam predsjedničku kampanju HDZ-a kad nisam imao ni 30 godina, a onda se tek Milanović prepozano kao SDP-ovac, rekao je Plenković

Šef HDZ-a Andrej Plenković reagirao je na današnju konferenciju šefa SDP-a Zorana Milanovića, koji je odbacio kritike zbog nazivanja Plenkovićeve majke "vojnim lekarom".

– Nisam sve detaljno čuo, ali jesam određene elemente. Vidim da se izmotava od svojih izjava od prije nekoliko dana, bez imalo namjere da se ispriča. Daleko je to što on izgovara, a moju vjerodostojnost i moje domoljublje i obećanja – o tome govori cijela moja karijera i moj cijeli put – rekao je Plenković u Koprivnici, prenosi N1.

Milanović je, između ostalog, rekao da je Plenković tek u 42. godini otkrio HDZ i hrvatstvo.

– Vodio sam predsjedničku kampanju HDZ-a kad nisam imao ni 30 godina, a onda se tek Milanović prepoznao kao SDP-ovac. Dobro bi mu došlo malo introspekcije. U kampanju idem odgovorno i državnički, da imamo stabilne odnose sa svim susjedima, a ne da dva dana prije ulaska u EU mijenjamo zakone i da rušimo odnose – rekao je Plenković.

>> Plenković: Neću Milanoviću zaboraviti što mi je spomenuo majku

>> Najjači tim Milanovića i Plenkovića: Evo tko su aduti dviju najjačih stranaka za ministarske pozicije

Komentara 41

MO
mobitel20
18:34 28.08.2016.

Nemamo izbora i dobiti ces glasove. Ali da si sterilan,jesi. Da o svemu pricas kao EU nacionalist, pricas. Da to nuzno nije lose dok ne dodje do federalizma, tocno je...Ali, zanimaju nas i "sitnice"...npr. hoces li stimulirati ljude da napokon snime nekoliko normalnih filmova o stvaranju drzave, kao i da se postavi nekoliko predstava o velikom stradanju Hrvata, ili ce "kulturnjacki" izricaj i dalje biti spika ala "Aleksandra Zec"? Hoce li ti partneri biti GONG i Documenta ili Viligiare i U ime obitelji...gukni malo o tome, jer "novi Sanader" opstati nece...budi u to siguran !

RG
RuzaSapina56@gmail.com
18:33 28.08.2016.

Moja bi pok. baba rekla za Milovanovića klapi čovik ali gadno i nekulturno!

NO
Noštromo
18:40 28.08.2016.

Riječi Milanovića nemaju baš nekakvu težinu jer svojim izjavama je izgubio velik dio birača, što će se odrazit i na same izbore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije