Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.11.2011. u 12:00

Možda je Milanović doista pogriješio što nije došao u Opatiju jer je ovako u prvi plan došao Slavko Linić koji je ne birajući riječi najavio da će problem nelikvidnosti riješiti tako što će „20 do 30 tisuća tvrtki poslati u stečaj“

Zoran Milanović, vođa Kukuriku koalicije, izbjegao je dolazak na tradicionalno savjetovanje ekonomista u Opatiji, što je iskoristila premijerka Kosor da kaže kako šef SDP-a ne zna ništa o ekonomiji i izbjegava sučeljavanje. Možda je Milanović doista pogriješio što nije došao u Opatiju jer je ovako u prvi plan došao Slavko Linić koji je ne birajući riječi najavio da će problem nelikvidnosti riješiti tako što će „20 do 30 tisuća tvrtki poslati u stečaj“. Efektniji predizborniji nastup dugo nismo čuli.

Tko je ono tamo jamio

Rojs želi biti moralna vertikala u HDZ-u

Ljubo Ćesić Rojs, jedan iz skupine generala koji podržavaju Jadranku Kosor, traži provođenje čistke u HDZ počev od članova Predsjedništva ogrezlih u korupciju. A što je s onom “tko je jamio – jamio”?

Prekinuta nastava


Dolazak Jadranke Kosor kao povijesni događaj

Lucija Sekula, ravnateljica osnovne škole u Otočcu, procijenila je da je dolazak premijerke Kosor u grad toliko važan da djecu treba osloboditi nastave i poslati na doček. Ravnateljica svoj potez objašnjava za Novi list rječima kako joj “kampanja nije bila ni u primislima”, te kako su djecu “poslali na taj povijesni događaj bez ikakve prislile”. Da su djeca bez prisile napustila nastavu nema sumnje. Ipak je to povijesni događaj.

Lipe i dobre

Nema trgovine do Kerumove političke trgovine

Željko Kerum, trenutno jedini koalicijski partner HDZ-a, poručio je nesuđenom koalicijskom partneru Jambi putem malih ekrana “da se smiri”. “Nemoj pljuvat’ i blatit’ HDZ, al ti nije s nekim bolje bit’ u lipe i dobre” – objasnio je Jambi suptilni Kerum na HTV-u. Isti onaj Kerum koji je HDZ-u predbacivao kako su “uništili i opljačkali zemlju”, a prije samo mjesec dana dodao da “20 godina obećavaju ljudima stvari koje nisu u stanju napraviti”. Onda su mu valjda obećali nešto što su u stanju napraviti pa je splitski gradonačelnik naglo okrenuo ploču. Nema biznisa do šou biznisa i nema trgovine do – političke trgovine.

Komentara 24

VE
velikazmija
13:42 11.11.2011.

hvale vrijedno i moralno pa ne vide mali iz otočca premijerku u živo svaki dan a ko nije htio otišao je doma --bravo --

VE
velikazmija
13:43 11.11.2011.

komentar na krivom mijestu ha ha

TO
Toni50
12:13 11.11.2011.

Možda je Milanović doista pogriješio što nije došao u Opatiju jer je ovako u prvi plan došao Slavko Linić koji je ne birajući riječi najavio da će problem nelikvidnosti riješiti tako što će „20 do 30 tisuća tvrtki poslati u stečaj“ A istinu govoriti reči hrvatima je gotovo političko samoubojstvo to nisu navikli to oni nemogu smisliti... To se ne radi šta bi rekli ljudi da sutra papa održi govor i kaže dragi vjernici boga nema konačno mi je javljeno eto umro je i on .... Moramo se snalaziti i početi vjerovati u zamjenika ! Neide nikako i takova tragedija se mora prešutjeti ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?