Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAPRENI RAZVOD Šef Formule 1 spašava imetak

Da vrati milijarde, Bernie će svoju Slavicu i tužiti!

23.01.2009.
u 17:49

Ni veliko pomirenje Bernieja Ecclestonea i njegove odbjegle supruge Slavice nedavno u Beogradu, kao ni navodna depresija njihovih kćeri Tamare i Petre nije ih spasila od bračnog brodoloma.

Madonna i Guy svađaju se hoće li im sin ići u britansku ili američku školu

Premda je navodno još uvijek zaljubljen u Slavicu, koja je još u studenom 2008. podnijela zahtjev za razvod i napustila njihov zajednički dom, prvi čovjek Formule 1 konačno je shvatio što ga čeka, pa je angažirao poznatu odvjetnicu Helen Ward i veliku specijalisticu za razvode celebrityja. Vidio je Bernie kako to Helen radi zastupajući Guya Ritchieja, kojemu je Madonna morala isplatiti pozamašnih 45 milijuna funta. A u slučaju Slavice i Bernieja Ecclestonea u igri je puno veći novac.

Bernie Ecclestone jedan je od 20 najbogatijih Britanaca, a njegova je imovina teška 2,4 milijarde funta. Ecclestoneovi posjeduju hotel i vilu u Švicarskoj, zatim jahtu, zrakoplov, skupu zbirku automobila, imanja na Korzici, dok je Bernie i suvlasnik nogometnog kluba Queens Park Rangers.

No, to nije sve. Kako bi izbjegao plaćanje britanskog poreza, Bernie je dio novca prepisao na svoju suprugu Hrvaticu. Tako je čak 1,9 milijardi funta na “off shore” računu – u Slavičinim rukama. Prema pisanju britanskih medija, Bernie će sada morati tužiti Slavicu kako bi dobio natrag svoj novac. Kako god, Slavica će dobro unovčiti 24 godine zajedničkog života s Berniejem, kojemu bi nakon “razvoda stoljeća” mogla odnijeti – barem milijardu funta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?