Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OFF ROAD Bogovićeva ulica na Baniji nije najpogodnija za prometovanje

Cesta puna rupa iako je obnovljena 2006. godine

04.05.2009.
u 16:50

Bogovićeva ulica na Baniji, unatoč tome što je relativno nedavno, prije samo tri godine, obnovljena, danas je puna rupa. Na to nas je upozorio jedan od građana te gradske četvrti.

Kotač u rupi
– Ovdje je mnogo tvrtki kojima jednostavno smetaju rupe nastale tijekom zime. S druge strane, tu navraćaju i turisti u potrazi za autoplinom koji ovdje mogu dobiti. Žalosno je gledati kako kotači automobila u te rupe propadaju – kaže naš sugovornik, pozivajući se na anonimnost.

Odlučili smo o rupama na cesti, koje smo i sami uočili, obavijestiti nadležni Upravni odjel za komunalno gospodarstvo karlovačke gradske uprave.

– U roku dva do tri dana oštećenja će biti sanirana. Takozvane udarne rupe su normalne pojave nakon oborina na cesti – navodi Vesna Ribar, resorna gradska pročelnica.

S Oliverom Bosancem, pročelnikom Upravnog odjela za izgradnju grada, zvali smo zbog toga što je ista ulica 2006. obnovljena.

– Obnavljana je kanalizacija, a radove je izvodila tvrtka Asfalti, koja je trenutačno u stečaju. Ovdje sam tek koju godinu dana, pa nemam više informacija – izjavljuje Bosanac.

Neuspjeli radovi
Ipak, postoje internetski pretraživači pomoću kojih smo doznali da je prije tri godine obnovljeno 115 metara prometnice. S radovima se kasnilo, ali, očito, i nije odradilo dokraja.

Jer, iako su informacije različite, žalostan izgled dijela prometnice dovoljno govori o tome da radovi nisu uspjeli.

Želite prijaviti greške?