Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
80 7°C
  • D.A.V.I.D:

    Ppravo pitanje je zašto PRIVATNE banke imaju MONOPOL na izdavanje i štampanje novca i onda kamatare svijet? Zašto nacionalne banke-HNB u našem slučaju nebi jeftino financirao gospodarstvo i građane? ZAŠTO? ZAŠTO? Nema razloga! Nema razloga osim odgovora da to EU ... prikaži još! EU zabranjuje pa je HNB samo mjenjačnica kuna u strane valute koje uz ogromne provizije konvertira i još nabija kamatu na kakatu-KAMATARI! Dakle KRIVA pitanja se ovdje postavljaju!

  • wimneainnnia:

    A tko ima danas u Hrvatskoj garanciju za kredit? Za kredit moras imati sigurno radno mjesto, solidna primanja, dvije place u kuci,i nekakvu hipoteku, ako dizes stambeni kredit. Tko ima to u Hrvatskoj danas, osim politicara? Pa to su oni ... prikaži još! sebi i svojima i namjestili da im drzava subvencira kredite. Ne mogu obicni ljudi sto rade za crkavicu i sto im poduzece moze svaki cas bankrotirati dizati kredite? Dizu oni na drzavnim jaslama, zato se i kote ko zecevi, posto im je jedino tu zagarantirano sigurno radno mjesto vita durante.

  • Petarstijena-HR:

    Zato jer su donacije i mito od strane bankara prema HDZ-u i njihovim poslušnicima na funkcijama veći od njihovih plaća i stranačkog budžeta-zato drže takve zakone koje idu na štetu građanima a u korist bankara. Legalizirana je pljačka građana od ... prikaži još! strane HDZ-a. vlasti.

Još iz rubrike Biznis

Gari Cappelli
Ministar turizma

Cappelli: 2020. za turizam i gospodarstvo posebna zbog niza međunarodnih događanja

Đuro Đaković Specijalna vozila
Stigle i plaće

Imenovana nova uprava Specijalnih vozila Đure Đakovića

7
Medika d.d.
PROMO

MEDIKA d.d. iskazuje interes za kupnju građevinskog zemljišta za izgradnju logističkog centra