Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 9°C
  • pemulin:

    Bravo Zagorci,,vi ste svijetla točka,u ovom čemeru i jadu ostatka ostataka industrije.Netko je dozvolio i dopustio da sva industrija propadne,natavno vrh države,a tko drugi.Dalmacija ,Lika,Slavonija ,,nigdje proizvodnje...jebeš takvu politiku.Samo šverc komerc,a zna se da bez proizvodnje nema boljitka,,Pokažite ovim nepismenim,da ... prikaži još! se samo sa proizvodnjom misli na boljitak svoga naroda...Bravo Zagorci

  • samoborka:

    Zagorci,Varaždinci i Međimurci su se okrenuli Austriji i Njemačkoj. Dalmacija,Slavonija i ostatak Hrvatske su se okrenuli Bosni i Srbiji. Zato ovi prvi navedeni napreduju, a ovi drugi tonu iz dana u dan.

  • than:

    Najžalosnije je to što kada pročitaš naslov odmah znaš o kome se radi. Eventualno se može raditi o dvije županije. To sve govori o našoj državi i poduzetništvu u njoj. Opet vrijedi ona, što južnije to tužnije. Da nema turizma ... prikaži još! umirali bi ljudi na jugu od gladi. Samo još neka porastu prosječne temperature i gotovi smo i sa turizmom. Samo je pitanje vremena kada će početi kupanje po skupoj Skandinaviji.

Još iz rubrike Biznis

1750 kuna mjesečno

Hanfa uručila sedam stipendija najboljim studentima

Stem industrija
RUŠIMO MITOVE

STEM industrija: Oni zarađuju više od prosjeka, sve više žena se etablira u tom sektoru i utječu na rast gospodarstva

Uljanik
NEIZVJESNOST

Curi rok, ali stečajni plan za pulsko brodogradilište Uljanik još nije gotov