Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje ponude

U najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj otvoreno deset novih trgovina

Westgate
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
23.09.2019.
u 22:57

Westgate Home bogatiji je za Aledo namještaj, Si studio namještaja, talijanskog keramičara Happy House, Intermod namještaj, mediSpa, J&I Dream, Bimu

Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City, u rujnu je otvorio deset novih trgovina.

Kako su izvijestili, Westgate Home bogatiji je za Aledo namještaj, Si studio namještaja, talijanskog keramičara Happy House, Intermod namještaj, mediSpa, J&I Dream, Bimu i - nedavno otvoreni Mobel Land koji je ovog rujna proširio svoje kapacitete na 8.500 kvadrata.

Nova otvorenja nastavak su širenja ponude Westgatea što je započelo još prošle godine.

Među novim trgovinama, ali i onim koje su otvorene u novom formatu našle su sei Dječji svijet, Babycenter, BabyLand, Idexe, škola stranih jezika Hellen Doron, Varteks, Alma Ras, Benetton.

Komentara 1

SA
samoborka
23:13 24.09.2019.

Nedostaje im gastro ponuda. Taj centar,koji je zapravo vrlo lijep, uredan i jako velik..iz dana u dan tone. Na ocigled. Za 90% ducana se pitam kako uopce opstaju. Problem je sto su udaljeni od Zagreba a ne daju ljudima,potencijalnim kupcima, ikakav razlog za "potegnuti" tu kilometrazu..jer sve sto nudi WG,nude i svi ostali centri koji su ljudima puno vise blizu i u samom Zagrebu. Gastro ponuda im je nula,a bez nje ne mogu racunati na privlacenje posjetitelja..Hrvat ide tamo gdje se jede i pije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije