Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novost

PBZ Card uvodi mogućnost plaćanja UnionPay karticama na prodajnim mjestima trgovaca

Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/2
19.12.2019.
u 15:10

Trenutno PBZ Grupa omogućava prihvat UnionPay kartica za podizanje gotovine na oko 1000 bankomata u vlasništvu PBZ-a i partnera, čime su UnionPay kartice prihvaćene na oko 30% lokalnih bankomata, a sada se suradnja proširuje i na oko 34.000 POS uređaja PBZ Carda koji će prihvaćati ove kartice

PBZ Card uvodi mogućnost plaćanja UnionPay karticama na prodajnim mjestima trgovaca, uključujući oko 34.000 prodajnih mjesta diljem Hrvatske, priopćeno je danas.

- Izuzetno smo zadovoljni da je PBZ Card prva hrvatska tvrtka koja uvodi prihvat UnionPay kartica na prodajnoj mreži svojih trgovaca. Prije nekoliko godina bili smo prvi koji smo uveli prihvat ovih kartica na našim bankomatima, a sada smo obogatili uslugu korisnicima UnionPay kartica i na prihvat njihovih kartica na prodajnom mreži naših trgovaca. Kao vodeći ugovaratelj prihvata kartica na hrvatskome tržištu, u mogućnosti smo osigurati široko prihvaćanje kartica na tržištu nudeći korisnicima UnionPay kartica visokokvalitetne financijske usluge, kako bismo učinili njihov boravak u Hrvatskoj još ugodnijim, a našim poslovnim partnerima pružili priliku da poboljšaju svoje poslovanje - rekao je Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda.

U PBZ-u kažu kako su zahvaljujući suradnji s UnionPay Internationalom još 2015. godine bili prva bankarska grupacija u Hrvatskoj koja je krenula s prihvatom UnionPay kartica. Trenutno PBZ Grupa omogućava prihvat UnionPay kartica za podizanje gotovine na oko 1000 bankomata u vlasništvu PBZ-a i partnera, čime su UnionPay kartice prihvaćene na oko 30% lokalnih bankomata, a sada se suradnja proširuje i na oko 34.000 POS uređaja PBZ Carda koji će prihvaćati ove kartice.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu:

Mislav Blažić, predsjednik Uprave PBZ Carda
1/29
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije