Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najpovoljniji krediti su oni besplatni!

Ferratum banka
Foto: Promo
26.10.2018.
u 09:00

Procjenu kreditne sposobnosti možete izvršiti putem Instantor automatiziranog sustava, te time ubrzati postupak i povećati mogućnost ostvarivanja kredita, koji može ići čak do 10.000 kuna.

Sigurno ste sa svih strana bombardirani reklamama u kojima banke nude razno razne kredite s „najpovoljnijim“ kamatama. Što se Vas tiče, najpovoljnije kamate su one kojih nema, zar ne? Jedini krediti koje smatrate najpovoljnijima su oni besplatni. Potpuno Vas razumijemo i zato Vam donosimo informaciju da Ferratum banka nudi jedinstvenu ponudu – najpovoljnije kredite s 0 kuna troškova!

Iskoristite veliku promotivnu akciju Ferratum banke „Posudi 4000 – vrati 4000!“ za sve nove korisnike. Prema uvjetima promotivne ponuda, na brz i jednostavan način možete novac dobiti uz najpovoljnije uvjete na tržištu.

Kako iskoristiti ponudu?

Ovu promotivnu akciju možete iskoristiti već danas. Sve što trebate je otići na stranice Ferratum banke i u nekoliko klikova prijaviti se za najpovoljnije kredite. Nakon što odaberete iznos kredita i rok otplate, unesite i osobne podatke – ime, prezime, adresu, OIB, broj mobitela i email adresu.

Procjenu kreditne sposobnosti možete izvršiti putem Instantor automatiziranog sustava, te time ubrzati postupak i povećati mogućnost ostvarivanja kredita, koji može ići čak do 10.000 kuna. Nakon slanja online prijave, pošaljite im putem maila, faxa ili WhatsAppa i obostranu sliku osobne iskaznice, sliku osobne uz Vaše lice i obostranu sliku kartice tekućeg računa.

Nakon što banka odobri kredit, poslat će Vam email s Ugovorom o kreditu kojeg potpišete i pošaljete natrag, zajedno s potvrdom o Jamstvu. Isplatu novca možete očekivati u istom danu!

4000 kn s 0 posto naknada

Ne postoji jednostavniji način dolaska do ovolikog novca, a bez rizika da će Vas kamatna stopa previše koštati. Ferratum banka svim novim korisnicima daje najpovoljniji kredit do 4 000 kn s 0 kuna troškova i rokom otplate od 30 dana.

Ako ste postojeći korisnik, nisu zaboravili ni na Vas! Za sve vjerne klijente imaju ponudu s čak 30 % popusta na bankovnu naknadu.

Ne propustite ove najpovoljnije kredite na hrvatskom tržištu, akcija još uvijek traje i imate jedinstvenu mogućnost riješiti svoje financijske probleme.

Prazne priče o povoljnosti niskih stopa kamata sada su prošlost, banka koja Vam daje najbolje je ona koja nudi kredit s 0 posto kamata, stoga im se obratite s povjerenjem!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije