Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPHA IMA NOVU STRANICU

Na webu putovanja.hr 300 aranžmana za inozemstvo

Kopački rit
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
22.11.2019.
u 00:20

Na novoj internetskoj stranici uskoro će se naći i domaće destinacije (Kopačevski rit)

Iskusni i potencijalni putnici, turistički profesionalci i općenito zaljubljenici u putovanja od jučer na jednom mjestu, na web stranici putovanja.hr, mogu pronaći pregršt aranžmana za inozemstvo, ali i niz zanimljivosti, servisnih informacija, te putopisa.

Udruga hrvatskih putničkih agencija na novoj je internetskoj stranici objedinila ponudu svojih članica koje se bave organiziranjem putovanja u inozemstvo, trenutno nešto više od 300 aranžmana, a uskoro će se na tom mjestu naći i ponuda putovanja unutar Hrvatske.

– Iako je Hrvatska receptivna destinacija te su mnoge agencije usmjerene na organizirani dolazak stranih turista u našu zemlju i Hrvati rado putuju u inozemstvo te smo, osim promocije inozemnih programa naših agencija, željeli domaćim putnicima na jednom mjestu pružiti korisne informacije – kaže predsjednik UHPA-e Tomislav Fain.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije