Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Destinacija Hrvatska

Kako da postanemo gastrocentar Europe

Destinacija Hrvatska
Foto: Screenshot YouTube
1/2
20.11.2019.
u 12:04

Prilog donosi razgovore s vlasnicima tradicijskih hiža, konoba, ali i restorana s Michelinovom zvjezdicom i bit će zanimljivo čuti njihovo mišljenje o tome što je potrebno da bi Hrvatska bila prepoznata kao gastronomsko središte Europe

I večeras će u mnoge domove preko malih ekrana ući dašak turizma. Mozaična emisija srijedom, "Destinacija Hrvatska", na pola će sata zaokupiti HRT-ove gledatelje najnovijim turističkim vijestima, najavom zagrebačkog Adventa, reportažom sa sajma InfoGamer, koju posjeti oko sto tisuća zaljubljenika u kompjutorske igrice te središnjom temom desete emisije: važnosti gastronomije za hrvatski turizam.

Prilog donosi razgovore s vlasnicima tradicijskih hiža, konoba, ali i restorana s Michelinovom zvjezdicom i bit će zanimljivo čuti njihovo mišljenje o tome što je potrebno da bi Hrvatska bila prepoznata kao gastronomsko središte Europe.

Tijekom emisije doznat ćemo i više o strategiji turističkog brendiranja Britanije i Turske kroz gastronomiju te što o turističkim aktualnostima misle turistički djelatnici Stubičkih toplica. Dinamična mozaična emisija o turizmu koji svake godine Hrvatskoj donosi milijarde eura i zapošljava oko 150.000 ljudi počinje večeras u 20.35.

Ključne riječi

Komentara 2

GR
gragakarlovac
13:20 20.11.2019.

nikako, pa ne moze pobijediti europska 'braca' koji su vec zabetonirali gastro identitet zadnjih 200 godina...Hrvatska je mala zemlja i gotovo.

Avatar Asterix
Asterix
13:45 20.11.2019.

Ne mogu smisliti bradate kuhare. Na glavi kapica a na bradi? Brnjica...Što ćemo s bradom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije