Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suzdržani

Mirovinski fondovi ne smiju se uključivati u raspravu o cestama

starci
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
17.10.2014.
u 07:00

Monetizacije se u svom opširnom izlaganju nije doticao ni guverner središnje banke Boris Vujčić.

Financijaši okupljeni na financijskoj konferenciji u Rovinju gledaju na moguće odustajanje od monetizacije kao na veliki korak nazad, tim više što su u taj posao uključeni i domaći mirovinski fondovi. Njihovi čelni ljudi u kuloarskim razgovorima ne kriju razočaranje zbog činjenice što je to pitanje postalo referendumsko, ali javno se suzdržavaju od komentara jer se kao zainteresirana strana u tom poslu, prema zakonu koji je donijela Vlada, ne smiju uključivati u javnu raspravu.

Monetizacije se u svom opširnom izlaganju nije doticao ni guverner središnje banke Boris Vujčić.

Prevladava stav da su male interesne skupine postale najveći kočničari reformi, no Vlada se ne zna nositi s njima niti je u stanju dobro predstaviti svoje poteze prema građanima.

>>Blok umirovljenici zajedno: Potpuni gubitak povjerenja u Vladu i mirovinske fondove

>>Mirovinci drže 72,33% naše štednje u 'smeću'

Komentara 1

DU
Deleted user
07:34 17.10.2014.

Pa normalno je da se ne mogu uključiti u raspravu o monetizaciji kad imaju radnu nesposobnost da kvalitrtno održavaju ili farbaju tunele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije