Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isplati li se?

Nude kuće za jedan euro uz samo jedan uvjet!

Sicilija
Foto: Thinkstock
09.10.2017.
u 10:45

Riječ je o planu tri talijanska grada kojim žele spriječiti da njihova mjesta u doglednoj budućnosti ostanu bez stanovnika

Nevjerojatna ponuda dolazi iz Italije. Naime, u ponudi stoji da se nekretnine mogu kupiti za samo jedan euro, a za neke piše da su dostupne i besplatno!

Čak i za vilu u jednom od razvikanih, umjetnički milijun puta opjevanih pitoresknih talijanskih gradića.

Riječ je o planu tri talijanska grada kojim žele spriječiti da njihova mjesta u doglednoj budućnosti ostanu bez stanovnika i da ih se izbriše s geografskih karata. Neke se nekretnine nude čak i za nula (0) eura. Uvjet je samo jedan; kupac se mora obavezati da će darovanu nekretninu obnoviti i to tako da će u nju investirati najmanje 25.000 eura, piše Express.

Riječ je o ruševnim zgradama koje treba spašavati od potpunog kolapsa ili koje, u najboljem slučaju, nisu pogodne za stanovanje čak ni kućnih ljubimaca. No, još uvijek je riječ o fascinantnim tradicionalnim građevinama na prekrasnim mediteranskim lokalitetima.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ante92
11:53 09.10.2017.

To treba napraviti i u Hrvatskoj, količina ruševnih objekta je zapanjujuća.

ŽE
željenoKorisničkoIme
12:01 09.10.2017.

Ruševna kuća u kojoj nitko ne želi stanovati, na kraju te košta 25001 euro!? To mora da je smišljao Marić!

VI
Vito
12:35 09.10.2017.

Kao da su kopirali "gradonačelnika" Zagreba - on iznajmljuje neuseljive stanove __ Čak je organizirao i razgledavanje na kojem su bili i "večernjakovi" novinari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije