Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
3 2°C
 • Avatar lip_ko_nadan
  lip_ko_nadan:

  Veća iskoristivost EU fondova, daljnje rasterećenje plaća i reforma javne uprave garantira ekonomski rast od 4-5% na godišnjoj razini !

 • Deleted user:

  Otkud ovo da je iskoristivost EU fondova veća od 70%, i što to uopće znači ako mi netko može objasniti? Koliko ja znam po službenim statistikama hrvatska je 2018 po iskoristivosti bila na drugom mjestu (odozada naravno) nakon Malte, s ... prikaži još! 15% povučenih sredstava (na odobrenih 6.3 milijardi). Odobrena sredstva nisu isto što i povučena sredstva. A sad ako hoćete znati pravi razlog zašto se novac ne povlači - jer se ne može ukrasti. JLS radije biraju financirati projekte iz državnog budžeta jer si tu svatko može strpati par miljki u džep, a kada ide preko EU projekta onda se u lipu mora namjenski potrošiti. Pouka priče - hrvati su sami sebi peta kolona u vlastitoj državi.

 • Avatar heyhay
  heyhay:

  Što ne pričaš o Hrvatskom vanjskom dugu o tome šutite ove opet milijarda eura je veći u ovom mjesecu od prošlog, adzovci znaju da više nikad neće biti na vlasti sami ili nikad i sad je prilika za punjenje svojih ... prikaži još!h džepova u ovoj i idučoj godini

Još iz rubrike Biznis

Flavio Oliveira, direktor Hrvatskih duhana u sastavu BAT-a
SIGURAN OTKUP

Hrvatski duhani počeli s ranijim ugovaranjem proizvodnje

Suncokret ruralnog Turizma Hrvatske
Izbor Udruge 'Klub članova selo'

Zlatni suncokret za motovunski hotel Roxanich Wine&Heritage

Nafta
CIJENE NAFTE STAGNIRAJU

Zbog epidemije koronavirusa strahuju i ulagači u naftu