0 21°C
 • Psihijatrija:

  U Hrvatskoj je u posljednjih 70 godina bilo mjesta uvijek za polovicu Hrvata.Tako je i danas.Mala bara,puno krokodila.Mi smo kapacitet nerada za 2 milijuna stanovnika(svih).Ostali su uvijek bili višak.Zato su emigranti jedini Hrvati.

 • PainKiller:

  Naravmo da ih sve treba poticati da se sami pobrinu za sebe, da uz državu koja te koči stvoriš kompaniju koja će po mogučnosti izvoziti i puniti proračun. Nije valjda država ta koja bi trebala pomoći mladima, već su mladi ... prikaži još! ti koji trebaju pomoći državi, a kada ih ista uništi sporom i nesposobnom birokracijom i astronomskim porezima snađi se kako znaš, po mogučnosti vani i vračaj dugove u koje te je država uvukla čistim novcem izvana.

 • Avatar ivan0408
  ivan0408:

  Kako zadržati mlade? Smanjite poreze i birokraciju, rješite se uhljeba, i prestanite s nepotizmom i korupcijom. Zašto bi netko bio poduzetnik u Hrvatskoj za 5 puta manju plaću i nepovoljne poslovne uvjete koju vi zovete "antipoduzetnička klima"? Znate i sami ... prikaži još! da su uhljebi carevi, a poduzetnici su niža klasa gradjana od uhljeba i njihova svrha u Hrvatskom društvu je da pune proračun za uhljebe. Smatrate velikim uspjehom kada poduzetnik zaradjuje 20,000 kuna mjesečno u Hrvatskoj. Medjutim, taj će uvijek biti na meti ljubomornih uhljeba jer eto ima puno veću plaću od njih. I taj isti bi zaradio 100,000 kuna mjesečno da obavlja isti posao vani i ne bi imao uhljebe koji mu dišu za vratom.

Još iz rubrike Biznis

Adriadiesel
13
Karlovački Adriadiesel

Radimo motore od 80 tona. Besprijekorno su radili i u nuklearki u Černobilu

Cromaris
CROMARIS

Proizvodi dodane vrijednosti čine 43 posto prodaje, uskoro na tržištu novo skin pakiranje

Infobip
VELIKO PRIZNANJE

Financial Times označio hrvatsku tvrtku najvećim igračem u komunikacijskoj tehnologiji

8