Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najvelikodušniji

Fina objavila popis 25 tvrtki u Hrvatskoj koje imaju najveće plaće

kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
29.12.2017.
u 18:47

Na prvom mjestu nalazi se Microsoft Hrvatska s prosječnom neto plaćom od 49.832 kune i 52 zaposlenih

Financijska agencija objavila je popis 25 tvrtki s najvećim plaćama u Hrvatskoj za 2016. godinu, pišu 24 sata.

Na prvom mjestu nalazi se Microsoft Hrvatska s prosječnom neto plaćom od 49.832 kune i 52 zaposlenih. Slijede tvrtke AstraZeneca s 40.268 kuna (34 zaposlenih), Industrieservice s 36.673 kune (26 zaposlenih) te Oracle Hrvatska s 35.900 kuna (48 zaposlenih).

Prvih šest kompanija na popisu su strane tvrtke, a prva domaća je Adris Grupa koja se našla na sedmom mjesto. Ima 36 zaposlenih i prosječnu neto plaću od 34.855 kuna.

Foto: Fina screenshot

Od svih 25 tvrtki, samo se tri ne nalaze u Zagrebu, a to su Adris Grupa koja je iz Rovinja, Industrieservice iz Šibenika i Industrius d.o.o. iz Obrovca Sinjskog.

Na popisu se ne nalaze  banke, osiguranja i financijske institucije, a podaci ne uključuju niti subjekte koji nisu obveznici poreza na dobit (neprofitne organizacije kao što su državni zavodi, vjerske zajednice, političke stranke, sindikati, komore, udruge građana, zaklade i fundacije, zatim državne i javne službe, tijela državne, regionalne i lokalne uprave, HNB itd.).

Komentara 2

Avatar vatrogasac
vatrogasac
19:19 29.12.2017.

Tzv Fina,čudovišna organizacija u javnosti po zlu poznata kamatarenjem stotina tisuća građana kao i prodajom osobnih podataka ljudi zločinačkim kamatarskim organizacijama,njihove žrtve vjeruju da ce im jednog dana biti suđeno!

Avatar Oneill
Oneill
20:15 29.12.2017.

Finu se pod hitno zatvoriti dok ima fine Država nije Demokratska.A fina sa svojom najavom potvrđuje ovo što sam napisao He Fina o novcu se ne razgovara novac ili imaš ili ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije