Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaposlenje

Evo koji se poslovi nude ovaj tjedan

Ilustracija
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
10.07.2018.
u 09:37

Zaposlenike traže HAVC, Eko Taxi, Importanne...

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

Hrvatski Audiovizualni Centar – HAVC zapošljava djelatnike na čak 5 pozicija! Traže se: Specijalist/ica za audiovizualne djelatnosti u Odjelu za filmsku proizvodnju i komplementarne djelatnosti, Viši stručni savjetnik/ica u Odjelu za poticanje ulaganja u audiovizualnu proizvodnju, Viši stručni savjetnik/ica u Odjelu za promociju i plasman, Viši upravni savjetnik/ica u Odjelu za pravne poslove te Financijski viši stručni savjetnik/ica u Odjelu za financije. Zanima vas jedna od ponuđenih pozicija? Potražite detalje na linku i sretno s prijavama!

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Kontrolora dnevnog obračuna (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti za prijavu uključuju SSS, znanje rada na računalu (Word, Excel, Outlook, Internet), iskustvo u radu s blagajnom te visoku razinu odgovornosti i preciznosti. Prijavite se putem brze prijave.

Importanne trgovački centri za potrebe popunjavanja svog tima traži: Stručnog suradnika/icu za marketing (m/ž). Potrebne kvalifikacije za ovaj posao su VSS/VŠ ekonomskog usmjerenje, smjer – marketing te Fakultet političkih znanosti, trogodišnje iskustvo, poznavanje i razumijevanje digitalnih medija te napredno korištenje MS Office paketa i MS Office photoshopa. Klik na brzu prijavu. Sretno!

Rotometal alati d.o.o., ekskluzivni zastupnik i partner Hoffmann Group, vodećeg europskog proizvođača i trgovca industrijskog alata za područje Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Srbije, proširuje svoj tim! Zapošljava na dvije pozicije te traži Prodajnog predstavnika (m/ž) i Prodajnog savjetnika/Stručnog suradnika (m/ž) za Hrvatsku. Provjerite sve detalje na linku.

Flame Spray Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji: Senior Accountant (m/ž) u Varaždinu. Na ovom vas poslu očekuje upravljanje svim dnevnim poslovima vezanim uz knjigovodstvo, fakturiranje, transfer banaka. Poslodavac vam nudi multinacionalno okruženje, stručni razvoj i podršku, konkurentnu plaću i beneficije te kontinuirani rast, učenje i perspektivnu karijeru. Prijavite se ovdje.

Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. zapošljava na 3 pozicije! Poslodavac traži izvrsnog kandidata za radno mjesto Odvjetnika (m/ž), Odvjetničkog vježbenika/Vježbenice bez ili s položenim pravosudnim ispitom te Prevoditelja/Prevoditeljicu za njemački jezik. Odvjetničko društvo Borić & partneri d.o.o. jedno je od vodećih odvjetničkih društava u zastupanju inozemnih klijenata. Od samih početka djelovanja njeguje jake međunarodne veze, posebice partnerske odnose s poznatim austrijskim i njemačkim društvima. Postanite dio ovog tima, prijavite se!

LPP Croatia d.o.o., vodeći modni trgovački lanac odjećom u Poljskoj, ima otvorene 3 radne pozicije za rad u Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu! Prodavač (m/ž) i Visual Merchandiser (m/ž) pozicije su koje možete potražiti na linku, pravovremeno se informirati o uvjetima i prijaviti se. Sretno!

McDonald's, najveći lanac restorana brze usluge u svijetu, zapošljava radnike (m/ž) u restoranu. Mjesto rada: Vrata Jadrana, pored Rijeke te Zagreb. Poslodavac nudi ugovor o radu na puno radno vrijeme, studentski posao, adekvatan trening i praćenje razvoja te mogućnost napredovanja u dinamičnom radnom okruženju. Provjerite gdje se sve traže radnici i prijavite se brzom prijavom!

Cammeo, vodeći domaći brend i sinonim za profesionalan, siguran i povoljan prijevoz, zapošljava Administratora (m/ž) u Puli. Za ovu poziciju trebate SSS, VŠS, VSS (poželjno ekonomskog smjera), minimalno 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje rada u MS Office paketu, s naglaskom na Excel. Također trebate i profesionalni pristup, poslovnu etiku, pouzdanost i posvećenost poslu . Prijavite se putem linka.

Posao.hr za klijenta zapošljava Technical Project Managera (m/ž) u Zagrebu. Zadaci na ovoj poziciji uključuju planiranje projekata i troškova, izvrsno poznavanje engleskog jezika, vozačku dozvolu B kategorije, znanje rada u MS Office paketu i AutoCad-u. Prijavite se putem brze prijave.

Što će se promijeniti uvođenjem eura i hoće li sve poskupjeti:

Ilustracija
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije