Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grupacija Valamar

Dubrovnik-Babin kuk pripojen Riviera Adriji

05.11.2013.
u 14:26

Provođenjem ovog projekta zadržani su svi zaposlenici i njihova stečena prava

Provedbom upisa u sudski registar, završeno je pripajanje tvrtke-kćeri Dubrovnik-Babin kuk d.d. matičnom društvu Riviera Adria d.d., čemu se pristupilo s ciljem objedinjavanja turističkog portfelja grupacije Valamar. Riviera Adria d.d. ovime je dodatno osnažena te će nastaviti iz svoje veličine i snage crpiti niz prednosti, poput konkurentnijeg nastupa na domaćem i međunarodnom tržištu, veće stabilnosti i otpornosti na krizna razdoblja, povoljnije izvore financiranja na tržištu te veće moći ulaganja, osobito u kapitalne projekte, priopćeno je iz Valamara.

Provođenjem ovog projekta zadržani su svi zaposlenici i njihova stečena prava, a dosadašnji predsjednik Uprave Dubrovnik-Babin kuk d.d., doc.dr.sc. Niko Koncul se pridružuje Upravi Riviera Adrije na mjestu potpredsjednika Uprave zadužen za strateški razvoj, investicije i akvizicije u Dubrovniku i Dalmaciji, nadzor nad hotelskim operacijama u Dubrovniku, odnose i otvorena pitanja sa regionalnom i lokalnom samoupravom, sudovima i drugim institucijama u Dubrovniku, odnose s relevantnim državnim tijelima i udrugama u branši u svrhu unapređenja poslovne okoline fokusirajući se na privatizaciju i projektno financiranje te među-destinacijsku i među-funkcionalnu suradnju i poslovni razvoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije