Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HŽ Infrastruktura

'Cilj nam je ekonomski konkurentna i brza usluga'

Karlovac: Potpisan ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za kolosijek Karlovac - Hr. Leskovac
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/2
15.12.2021.
u 22:12

ivimo i radimo u izuzetno izazovnim i dinamičnim vremenima, a priznanje najuspješnijima i najpoduzetnijima, onima koji mijenjaju društveno i gospodarsko okruženje na bolje, zasigurno će biti dobra motivacija za nove poslovne uzlete

Ivan Kršić, predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture: HŽ Infrastruktura trenutačno je nositelj najvećih infrastrukturnih projekata u Republici Hrvatskoj i najveći korisnik bespovratnih sredstava Europske unije u prometnome sektoru.

Izazovna vremena

Unatoč tome što smo u prošloj, ali i u ovoj godini zbog koronakrize morali prilagoditi planiranu dinamiku provedbe infrastrukturnih projekata, vrlo smo zadovoljni time što smo ostvarili velik dio zadanih ciljeva. Jednakim tempom nastavljamo i dalje jer razvoj prometnog sektora ključan je preduvjet za rast gospodarstva.

Projektima koje provodimo, a koji se većim dijelom sufinanciraju iz europskih fondova, smanjujemo financijsko opterećenje državnoga proračuna te utječemo na rast BDP-a. Cilj nam je promijeniti način željezničkog prijevoza u Republici Hrvatskoj i stvoriti brzu, sigurnu i ekonomski konkurentnu prometnu uslugu, stvoriti uvjete za unapređenje željezničkog prometa kao ekološki najprihvatljivije vrste prometa.

Motivacija za uzlet

I ove godine s radošću podržavamo projekt gospodarstvenika godine koji potiče na izvrsnost u poslovanju. Živimo i radimo u izuzetno izazovnim i dinamičnim vremenima, a priznanje najuspješnijima i najpoduzetnijima, onima koji mijenjaju društveno i gospodarsko okruženje na bolje, zasigurno će biti dobra motivacija za nove poslovne uzlete

VIDEO: Pogledajte dodjelu nagrada za Gospodarstvenika godine i gospodarstveni događaj godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije