Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.06.2013. u 12:00

Komadina se pohvalio i da intenzivno pritišće Hrvatske ceste i Povjerenstvo za procese javne nabave da ubrzaju gradnju ceste do odlagališta otpada Marišćina.

Zlatko Komadina, novi-stari primorsko-goranski župan, vratio se u svoj ured i najavio brojne aktivnosti \"u petoj brzini\". Tako se pohvalio i da intenzivno pritišće Hrvatske ceste i Povjerenstvo za procese javne nabave da ubrzaju gradnju ceste do odlagališta otpada Marišćina. Bilo bi to i simpatično da baš Komadina nije tu cestu ne tako davno prebacio iz županijske na državnu razinu i potom bio ministar prometa dok se nije umorio. Šteta što kao ministar prometa nije vozio \"u petoj brzini\". Ako ne do Žute Lokve, doveo bi barem cestu do Marišćine.

Spor popis stanovništva preživio, ali ne i brzog SDP-ovca

Ivan Kovač, ravnatelj Državnog zavoda za statistiku, mogao bi ostati bez svoje fotelje, piše Poslovni dnevnik. Kovač, kojeg je imenovala bivša vlast, u međuvremenu se učlanio u HNS vjerujući da će mu magična iskaznica biti od koristi. Neko je vrijeme Kovač doista uspijevao zadržati funkciju unatoč najsporije obrađenom popisu stanovništva u 21. stoljeću i nizu primjedbi na različite izračune DSZ-a. Na kraju s funkcije ne odlazi zbog (ne)kvalitetnog obavljanja posla, nego zbog politike. Kovača će smijeniti da nagrade Marka Krištofa, ambicioznog mladog esdepeovca, trenutačno pomoćnika ministra rada Miranda Mrsića. Politika dala, politika uzela.

Četiri godine mandata za tri godine zatvora

Marijan Đurek, bivši gradonačelnik Zlatara, nepravomoćno je osuđen na tri godine zatvora zato što je svojim postupcima odveo Zlatar u bankrot. Koliko trebaju dobiti oni koji su cijelu državu doveli na rub bankrota?

Ulazak u Europsku uniju obilježit će blokadom tržnica

Niko Pervan, predsjednik Udruge hrvatskih tržnica, najavljuje za 1. srpnja prosvjede kumica diljem zemlje, ali ne zbog ulaska Hrvatske u Europsku uniju, nego zbog uvođenja fiskalizacije za prodaju na tržnicama. Od fiskalizacije su, doduše, izuzeti oni koji prodaju vlastite proizvode, ali većina robe na tržnicama kupuje se od prekupaca koji sada prijete blokadama tržnica. Čudno je što se bune jer fiskalizacija je dosad svima povećala promet. Evo, kafići su prijavili 46 posto više prometa nego lani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?