Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arena centar

Završen Zagreb Auto Week: 100.000 posjetitelja i 10 premijera

zaw (1)
Foto: Zagreb Auto Week
1/7
28.10.2013.
u 07:10

Auto Week je hrvatskoj publici premijerno pokazao i novi Citroën Grand C4 Picasso, čiji jedinstveni stil odlikuju ravnoteža golemog unutarnjeg prostora te vanjskih fluidnih linija

Na ovogodišnjem Zagreb Auto Weeku u zagrebačkom Arena Centru predstavljeno je više od deset autopremijera, a najviše pozornosti privukla je nova i raskošna Mercedesova S klasa. I ljubitelji japanskih automobila također su došli na svoje, naime na Zagreb Auto Weeku premijerno su predstavljena i dva nova Nissanova modela – Nissan Micra – koja već na prvi pogled odiše novijim i smjelijim dizajnom te, svakako, dinamičniji Note!

Auto Week je hrvatskoj publici premijerno pokazao i novi Citroën Grand C4 Picasso, čiji jedinstveni stil odlikuju ravnoteža golemog unutarnjeg prostora te vanjskih fluidnih linija! Mazdin izložbeni prostor krasila je nova Mazda 3, koja zaista predstavlja jedinstven spoj dizajna, tehnologije i praktičnih vrijednosti, dok je Subaru posjetiteljima omogućio da upoznaju novi Subaru Outback. Jedna od novina jesenskog izdanja bila je i redizajnirana Opel Insignia koja odiše profinjenošću i elegancijom.

Osim mnogobrojnih premijera, posjetitelji su imali priliku vratiti se i nakratko u prošlost. Naime, Muzej automobila Ferdinand Budicki samo je za ovu prigodu izložio i po nekoliko desetljeća stare ljepotane, poput prekrasnog Forda Mustanga iz 1967., Opel Olimpiju iz 1953. te Mercedes Pontona iz 1961. godine.

Mališani su svoje prve vozačke sposobnosti mogli testirati na mini RC trkaćoj stazi, koja je uistinu zaokupila pažnju najmlađima, te su održane čak dvije posebne utrke ovih umanjenih verzija drift automobila.

>> Spoj starog i novog na 4. Zagreb Auto Weeku

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije