Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON NESREĆE

Zapalio se još jedan Teslin Model S, ovaj put u Meksiku

roda3
Foto: Mišo Lišanin
1/4
29.10.2013.
u 08:43

Do zapaljenja je došlo kada se vozač automobila, koji je navodno bio alkoholiziran, zabio u nekoliko zidova i drvo

Zapaljenje Teslina električnog automobila Model S u SAD-u, snimka čega se početkom listopada pojavila na YouTubeu, izazvalo je nemalu pozornost javnosti, a negativan publicitet rezultirao je i padom vrijednosti dionica Tesle.

Sada stiže novi potencijalni udar za američku tvrtku - u Yucatánu u Meksiku zapalio se isti model automobila. Meksički list Progreso Hoy o tome je izvijestio još prije desetak dana, a nedavno je vijest dobila pažnju i američkih medija. Video ovog požara također je objavljen na YouTubeu.

Kako prenosi Jalopnik, do zapaljenja je došlo kada se vozač automobila, koji je navodno bio alkoholiziran, zabio u nekoliko zidova i drvo. Nakon nesreće došlo je do nekoliko eksplozija.

Kako bi odbacio sumnje u sigurnost svojih automobila, šef Tesle Elon Musk naglasio je kako se benzinom pogonjeni automobili stalno pale. Osim toga, nije riječ o običnom samozapaljenju, jer je u oba slučaja do požara došlo nakon nesreća, iako je u prvom slučaju ona bila mnogo benignija - naime, vozač je tvrdio da je udario u nepoznati predmet na cesti.

>> Tesla Model S najprodavaniji auto u Norveškoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije