Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija

Suzuki Vitara i S-Cross na dvije rate bez kamata

Suzuki
27.11.2023.
u 07:10

Već u početnoj opremi dolaze uz klima-uređaj, aktivni tempomat, automatski sustav kočenja, upozorenja na napuštanje trake i krivudanje, prepoznavanje prometnih znakova, prednja i stražnja LED svjetla...

Suzuki od 1. prosinca kreće s akcijom na hibridne modele Vitara i S-Cross koji će se moći kupiti na dvije rate pri čemu kupci fizičke osobe drugu ratu plaćaju uz godinu dana odgode, i to bez kamata i troškova obrade. Uz ovakvu kupnju cijena je fiksna, te kupci ne moraju strahovati od inflacije, odnosno možebitnog povećanja cijena.
A postoji i mogućnost drugu ratu raspodijeliti na nekoliko slijedećih godina. Suzukijevi SUV modeli vrlo su traženi na hrvatskom tržištu, S-Cross je ove godine peti najprodavaniji model u Hrvatskoj s 1292 registracije, a Vitara sedmi s 1262 registracije. Vitara ili novi S-Cross već od najnižih paketa opreme nude bogatu opremu opremom koja uključuje klima-uređaj, aktivni tempomat, automatski sustav kočenja, upozorenja na napuštanje trake i krivudanje, prepoznavanje prometnih znakova, prednja i stražnja LED svjetla, svjetla za maglu, sjedala podesiva po visnini, pomoć pri kretanju uzbrdo... Već prvi slijedeći paket uključuje i kameru za vožnju unatrag, multimediju...

Početna cijena Suzuki Vitare 1,4 Hybrid 48V Comfort sa 129 KS jest 19.692 eura, a Suzuki S-Cross-a uz isti motor i opremu 22.095 eura. U ovoj akciji, većina modela dostupna je odmah.

Komentara 1

VJ
Veli Jože
21:02 03.12.2023.

Čitajući karakteristike tih hibrida o potrošnji i emisiji CO2 ,nisam zapazio značajnije smanjenje potrošnje goriva i emisije CO2 osim nabildane cijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije