Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE ĆETE PROĆI

Stručnjak savjetuje: Ako vam se na rabljenom autu upali ova lampica, odmah ga prodajte

Zagreb: Priprema rabljenih automobila za prodaju
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/2
19.03.2024.
u 20:33

Mehaničar upozorava kako bi ipak bilo dobro da o stanju automobila obavijestite i kupca

U današnjoj ekonomskoj situaciji, za mnoge je kupnja novog automobila nedostižan san, a ako svejedno trebaju vozilo, okrenut će se tržištu rabljenih automobila. Ovisno o cijeni koju platite, i takav automobil može vam poslužiti godinama, no mehaničar s dugogodišnjim iskustvom upozorava na jedan znak da je vaš limeni ljubimac na izdisaju.

Scotty Kilmer, mehaničar koji se tim zanatom bavi 56 godina, u videu koji je objavio na društvenim mrežama objašnjava kada auto treba zamijeniti, prenosi Mirror. On tvrdi da je prvi znak da će uskoro doći do problema s mjenjačem kada se na kontrolnoj ploči upali lampica "provjerite motor".

Motor automobila može i dalje biti savršen, no ako čujete ili osjetite da vam u mjenjaču nešto povremeno "zveči", to znači da biste se trebali riješiti svog rabljenog automobila, savjetuje Kilmer. 

Naime, popravljanje mjenjača zna biti vrlo skup zahvat, zbog čega je ponekad bolje i isplativije jednostavno se riješiti vozila. Ipak, upozorava mehaničar, bilo bi dobro da i kupcu date do znanja u kojem je stanju auto koji kupuje.

VIDEO Majstori parkinga: Udarili auto, procijenili štetu i mirno odšetali

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Aurel
Aurel
19:29 20.03.2024.

nevjerojatno mudar i pronicljiv savjet!!! to znaju samo šestorica ljudi na svijetu!

MO
modovisisajteMaraschino
06:55 20.03.2024.

Znači dobri stari savjet, prevari nekog naivca....

Avatar rothmans
rothmans
23:06 20.03.2024.

Stručnjak? A onaj tko kupi auto kojem se upalila lampica je big L?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije