Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istražili smo

Kupujete auto? Evo kakve se sve akcije i ponude nude

Foto: Thinkstock
1/2
03.10.2017.
u 09:22

Razmišljate li o kupnji novog automobila, možda se odgovor na pitanje “koji odabrati” krije upravo ovdje

Kakve sve akcije i posebne ponude proizvođači odnosno trgovci automobila, bilo za kupnju ili održavanje, istražili smo i informacije okupili na jednom mjestu.

Razmišljate li o kupnji novog automobila, možda se odgovor na pitanje “koji odabrati” krije upravo ovdje.

ALFA ROMEO

Jedan od najiščekivanijih SUV-ova desetljeća, Alfin Stelvio, odnedavno je dostupan uz ponudu financiranja u suradnji s Impuls Leasingom. Ponuda se odnosi na izvedbu pokretanu 150 KS snažnim 2,2-litrenim JTDm turbodizelskim motorom, a opremljenu Stelvio paketom koji, među ostalim, sadrži 17-inčne aluminijske naplatke, Alfa Connect Nav 6.5’’ (radio, satelitska navigacija, MP3 reproduktor, Aux-in, Bluetooth), audiosustav s osam zvučnika, senzore za kišu i svjetla, niz sigurnosnih pomagala. Takav Stelvio možete dobiti već za 2627 kuna mjesečno, a navedena neto mjesečna rata odnosi se na financiranje putem financijskog leasinga s 35 posto predujma naknade i 35 posto ostatka vrijednosti nakon 60 mjeseci. Više otkrijte na www.alfaromeo.hr.

AUDI

Njemački premium brend trenutačno nudi modele Q2 (od 117.900 kuna), Q3 (od 213.900 kuna) i A3 (od 171.900 kuna) uz posebne pogodnosti koje uključuju pet godina održavanja, besplatnu policu osnovnog i kasko osiguranja te četiri godine jamstva. Više otkrijte na www.audi.hr.

CITROËN

Francuska marka tijekom rujna i listopada nudi novi Citroën C-Elysee Feel po povoljnijoj cijeni i s pet godina jamstva. U izvedbi s 1,2-litrenim benzinskim motorom PureTech 82 BVM, C-Elysee Feel možete kupiti po cijeni od 81.900 kuna, a s 1,6-litrenim dizelskim motorom BlueHDi 100 BVM po cijeni od 91.900 kuna. Novi C-Elysee dolazi i s produženim jamstvom od pet godina ili 80.000 kilometara uz Citroën Financiranje. Osim toga, svi fizički kupci pri kupnji na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek koji nudi niz pogodnosti koje omogućuju povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. Feel oprema, među ostalim, sadrži daljinsko centralno zaključavanje, LED dnevna svjetla, prednje električne podizače stakala, putno računalo, radio CD MP3 s dva zvučnika, tempomat i limitator brzine, ručni klima-uređaj.

Ako vas zanima novi C3, Citroën nudi posebne uvjete putem Citroën Financiranja. Ponuda se odnosi na kupnju vozila na kredit s tri posto kamatne stope fiksne u eurima u periodu od 24 do 96 mjeseci. Novi C3 u ponudi je i na financijski leasing s nula posto kamatne stope po modelu 1/3 u trajanju od 24 mjeseca. Kupac tako plaća trećinu iznosa na početku, trećinu po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalu trećinu nakon 24 mjeseca uz nula posto fiksne godišnje kamatne stope u kunama. Više otkrijte na www.citroen.hr.

DACIA

Dacia je za rujan pripremila posebnu promotivnu ponudu u sklopu koje kupcima pri kupnji svih osobnih vozila putem Dacia financiranja nudi paket dodatne opreme u iznosu od 1500 kuna te 2,99 posto kamatne stope za sva Dacia osobna vozila. S druge strane, za popularni Duster vrijedi i akcija 1/3, 1/3, 1/3 u sklopu koje trećinu plaćate danas, trećinu za godinu dana, a trećinu za dvije godine. Više otkrijte na www.dacia.hr.

FIAT

Talijanski brend u posebnoj akciji za 99.999 kuna nudi Tipo Amore s pet vrata koji, među ostalim, u spomenutoj opremi sadrži šest zračnih jastuka, stražnje parkirne senzore, klima-uređaj, audiosustav s USB-om, ESP i petogodišnje jamstvo. Više otkrijte na www.fiat.hr.

FORD


U sklopu aktualne akcije za Fiestu, Ford nudi niz izvedbi pokretanih 1-litrenim GTDI benzinskim motorom (100 KS) i 1,5-litrenim TDCi dizelskim motorom (75 i 95 KS) uz koje, ovisno o tome koju odaberete, možete uštedjeti između 16.014 i 18.735 kuna. Tu je i posebna ponuda Ford vozila sa zaliha uz koje možete uštedjeti.

Primjerice, kupnjom Mondea karavan s Trend opremom i 2,0 TDCi motorom s Powershift mjenjačem, možete uštedjeti 54.933 kune (cijena 219.950 kuna), a čak 112.975 kuna moguće je uštedjeti kupnjom modela Edge s Titanium opremom, 210 KS snažnim dvolitrenim TDCi motorom, pogonom na sve kotače i Powershift mjenjačem (409.915 kuna). Više otkrijte na www.ford.hr.

HYUNDAI

Novu generaciju Hyundaija i30 možete dobiti uz policu obveznog i kasko osiguranja za prvu godinu u suradnji s Allianz osiguranjem (hatchback s pet vrata, od 114.990 kuna), odnosno uz financiranje s nula posto kamata u suradnji s Erste&Steiermärkische S-Leasingom. Više otkrijte na www.hyundai.hr.

KIA

Samo do kraja listopada, Kia nudi nula posto kamate prilikom kupnje modela Rio (od 84.990 kuna), Cee’d (od 99.990 kuna) i Sportage (od 148.990 kuna). Više otkrijte na www.kia.hr.

MAZDA

Japanska marka nudi mogućnost kupnje modela 2, 3, 6, CX-3 i CX-5 uz operativni leasing u suradnji s PBZ Leasingom koji omogućuje korištenje vozila uz prilagođenu visinu obroka. Moguće je ugovaranje operativnog leasinga na rok do 60 mjeseci uz 20 posto udjela i 39 posto ostatka vrijednosti. S druge strane, svakom kupcu nove Mazde do kraja ove godine poklanjaju četiri zimske gume (ne vrijedi za Mazdu2 i Mazdu CX-5). Više otkrijte na www.mazda.hr.

MERCEDES

Od rujna do kraja prosinca Mercedes nudi bonus u iznosu od 2000 eura za kupnju novog Mercedesa ako kupac pod račun ostavi staro dizelsko vozilo norme EU1 do EU4. Bonus do maksimalno 2000 eura može se kombinirati sa svim važećim prodajnim akcijama i vrijedi bez obzira na marku starog vozila. Više otkrijte na www.mercedes-benz.hr.

NISSAN

Kupci Notea i Jukea mogu iskoristiti Nissanove posebne ponude financiranja. Juke se, primjerice, nudi uz kamatnu stopu od nula posto s time da 50 posto platite odmah, a preostalih 50 za godinu dana. Osim toga, dolazi s jamstvom od pet godina ili 160.000 kilometara. Note se, s druge strane, nudi s fiksnom kamatnom stopom od 4,49 posto za kredit u eurima, fiksnom kamatnom stopom od 5,99 posto za kredit u kunama, odnosno fiksnom kamatnom stopom od 5,95 posto za leasing u kunama. Više otkrijte na www.nissan.hr.

PEUGEOT

Za cijenu od 116.900 kuna Peugeot nudi posebnu Element seriju modela 308 pokretanog 100 KS snažnim 1,6-litrenim BlueHDi dizelašem. Element oprema sadrži šest zračnih jastuka, klima-uređaj, tempomat, Bluetooth, električno podesive retrovizore, prednje maglenke, električno pokretanje svih prozora, stražnje parkirne senzore, itd. Osim toga, kupci SUV-a 3008 mogu iskoristiti posebnu ponudu financiranja putem financijskog leasinga po modelu “33%-33%-33%” u suradnji s Peugeot financiranjem uz nula posto kamata, a dolazi i s četiri godine jamstva. Ista se ponuda nudi za novopridošli model 5008 sa sedam sjedala. Više otkrijte na www.peugeot.hr

RENAULT

Tijekom rujna Renault je uveo jesensku ponudu u sklopu koje sve fizičke osobe i mali poduzetnici prilikom kupnje novog osobnog vozila marke Renault putem Renault financiranja mogu ostvariti pogodnosti otplate na tri jednake rate: trećina vozila plaća se odmah, trećina nakon godinu dana i trećina nakon druge godine uz nula posto kamatne stope. Pri kupnji novog automobila bez obzira na način plaćanja Renault kupcima nudi kupon za kupnju dodatne opreme u iznosu od 2500 kuna. Nadalje, ponuda “Staro za novo” u rujnu 2017. godine svim fizičkim kupcima i malim poduzetnicima osobnih vozila marke Renault, uz atraktivne cijene, nudi i dodatni bonus od 3000 kuna. Kupac ostvaruje pravo na navedeni bonus ako mijenja svoje rabljeno vozilo bilo koje marke za novo osobno vozilo marke Renault. Više otkrijte na www.renault.hr.

SEAT

Obnovljeni Leon može se kupiti uz financiranje putem Porsche leasinga i njihove tarife “Adut u rukama” u sklopu koje kupci dobivaju ekstra bonus na Leon modele od 6000 kuna. Kao dodatna pogodnost, kupcima se nudi mogućnost kupnje vozila na tri rate uz nula posto kamata putem Porsche leasing financiranja. Na taj način kupci plate trećinu cijene i voze odmah, a ostatak u sljedeće dvije godine, ali uz nula posto kamata. Više otkrijte na www.seat.hr.

ŠKODA

Škoda za sve modele nudi akciju “Škoda 3/3” u sklopu koje je moguće kupiti automobil bez kamata i bez troškova obrade za financiranje putem Porsche Leasinga. Prvu ratu plaćate prije preuzimanja vozila, a preostale dvije u sljedeće dvije godine. Više otkrijte na www.skoda.hr.

SUZUKI

Suzuki je u partnerstvu s OTP Leasingom omogućio kupnju S-Crossa u tri otplatne rate kroz tri godine. Prilikom ugovaranja kupac plaća samo trećinu cijene vozila, drugu ratu za godinu, a treću i posljednju dvije godine od kupovine. I sve to bez kamata i bez troškova obrade leasinga. Više otkrijte na www.suzuki.hr.

TOYOTA

Među brojnim Toyotinim akcijskim ponudama izdvojit ćemo dvije najzanimljivije. Corolla 1,3 VVT-i Terra Cool nudi se za cijenu od 116.700 kuna uz pet godina jamstva, a u opremi, među ostalim, sadrži klima-uređaj, putno računalo, Bluetooth, audiosustav. Japanska marka nudi i C-HR C-ITY 1,2 Turbo za 149.900 kuna. Više otkrijte na www.toyota.hr.

VOLKSWAGEN

Polo, Touran, Passat i Passat Variant moguće je dobiti u akcijskim ponudama u sklopu kojih kupci mogu uštedjeti između 14.000 i čak 51.000 kuna. Nadalje, tu je i ponuda kupnje novog Volkswagena u tri rate (uz samo jednu ratu godišnje) uz nula posto kamata prilikom koje možete uštedjeti do 33.000 kuna. Više otkrijte na www.volkswagen.hr.

VOLVO

Švedski brend za pojedine modele serije 40, 60 i 90 nudi akcijske pakete oprema ili nešto niže cijene, ovisno o izvedbama. Više otkrijte na www.volvocars.hr.

Komentara 8

KR
kreso3
10:10 03.10.2017.

Što je bilo dileri? ...ne ide prodaja novih auta? Pa žalite se mrtvoj Vladi RH i ministru financija, ...prvo oderu nenormalne trošarine, tzv. porez na porez, a na kraju na sve to ide PDV od 1/4, hallo, JEDNA ČETVRTINA, 25% ??? ...pa normalno da imamo najskuplje nove automobile u Evropi, ako ne i na svijetu, a plaće su sada već pale na 7-8 puta manje od prosjeka EU za isto zanimanje!!! Hvala na pažnji!!! KH

FR
frabrne
11:26 03.10.2017.

Jake li uštede, trenutno sam u Kanadi i cijena za Ford Edge s titanimum paketom AWD je cca 212 000 kn (42 389 CAD) na cestu a kod nas 409 000 pa gdje je tu logika?

Avatar comandante
comandante
12:20 03.10.2017.

"Njemački premium brend trenutačno nudi modele Q2 (od 117.900 kuna)"!!!! ajde napišite gdje a ja idem u banku po lovu!!! ne laprdajte!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije