Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI SU

Kupci došli kod Muska preuzeti bacače plamena: 'Ovo je ultimativna igračka'

Bacač plamena
Foto: Screenshot/YouTube
1/2
11.06.2018.
u 10:07

Uređaj je morao preimenovati u 'Ovo nije bacač plamena' kako bi izbjegao sve carinske zamke i probleme u dostavi.

Još početkom godine tvrtka Elona Muska, The Boring Company, pustila je u prodaju 20 tisuća bacača plamena. Nakon samo nekoliko dana sve je rasprodano iako su neki ovaj proizvod nazivali "luksuzni aparat za zavarivanje".

Nakon što je sve rasprodano, došlo je vrijeme za isporuku proizvoda. Musk je pozvao 1000 kupaca u Los Angeles da osobno preuzmu bacače plamena vrijedne 500 dolara i to odmah do sjedišta tvrtke SpaceX. Veliki redovi stvorili su se u subotu kada je došao dan za preuzimanje bacača plamena.

Iako neki smatraju da je riječ o najgoroj ideji u povijesti kapitalizma ili pak da se radi o neodgovornom potezu piromana, Earle Tabula (28) kaže kako nema boljeg osjećaja od kupnje bacača plamena.

– Volim vatru. Igram se bakljama i benzinom cijelo vrijeme i ovo je ultimativna igračka kojom ću se igrati cijeloga života – rekao je Tabula.

Stephanie Carrillo (31) kaže kako nitko u njenoj obitelji nije vjerovao da će novac od svadbe potrošiti na bacač plamena. Dok je isprobavala uređaj, vjetar joj je nosio kosu na plamen.

– Zavezat ću kosu pri idućem korištenju – kazala je Stephanie koja je došla sa suprugom Joeom, prenosi Guardian.

– Morat ćemo vezati psa da se ne nađe ispred nas – rekao je Joe i dodao da će s ovim uređajem tostirati sendviče u dvorištu.

Musk je uređaj morao preimenovati u ''Ovo nije bacač plamena'' kako bi izbjegao sve carinske zamke i probleme u dostavi i tako je zakonski sve legalno oko ovog uređaja.

Musk je na svojem Twitter-profilu objavio i neke uvjete korištenja. Tako piše i da se uređajem korisnici neće moći koristiti u kući ili na bilo koji nesiguran način.

– Molimo da uređaj upotrebljavate prema uputama kako ne biste slučajno spalili neke stvari – napisao je Musk.

Samsungov adut: Galaxy S9 donosi spoj blještavila zaslona i vrhunske kamere

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije