Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE PLOČICE

#Tablice inspirirale tviteraše: Ovo su njihovi prijedlozi oznaka gradova

tablice
Foto: Robert Anić/PIXSELL
31.03.2015.
u 13:02

Na Twitteru se ovih dana na tu temu pojavio velik broj kreativnih objava s hashtagom #tablice

MUP je objavio prijedlog oznaka gradova na registarskim pločicama, a predviđeno je da od 1. srpnja svoju slovnu oznaku dobije svih 128 gradova u Hrvatskoj.

Dosad je oznake imalo 34 gradova, što znači da bi se za 94 ostalih oznake trebalo smisliti. Neki do MUP-ovih prijedloga su KM za Komižu, DN za Drniš i PV za Popovaču.

Tema novih registarskih pločica i gradskih oznaka izazvala je veliko zanimanje korisnika Twitteru, na kojemu se ovih dana na tu temu pojavio velik broj kreativnih objava s hashtagom #tablice. Neke od najzanimljivijih objavljujemo ovdje, a koliko su duhovite procijenite sami:

 

>> Pitali smo vas koje vam se registracije najviše sviđaju. Evo kako ste glasali!

>> Ovo su tri nagrađena rješenja dizajna registarskih pločica

Komentara 10

FA
fakin2012
14:01 31.03.2015.

sadašnje tablice su OK. čak imaju lijevo predviđeno mjesto za oznaku EU, opće ih nije trebalo mijenjati

DI
Diplomat2
15:33 31.03.2015.

Kojim bezmozgasima smeta danasnja tablica sa hrvatskim grbom, a da negovorimo o izdacima vlasnika vozila.Zasto druge drzave u Europi mogu imati na svojim tablicama grbove svojih drzava, kantona, a mi zbog nekih "stranaca" trebamo mijenjati.Gdje su Hrvati da takove besmislice zaustave.

ST
strsljen2013
14:08 31.03.2015.

Slažem se s fakinom da su sadašnje sasvim u redu a i ove dvije na slici su ok ako se već mora mijenjati a ne izmišljati toplu vodu kao one što su odabrane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije