Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLUE LINK

Hyundai omogućio otključavanje i paljenje putem pametnog sata

Hyundai
Foto: Hyundai
05.03.2015.
u 08:59

Najnovija verzija te aplikacije sada vlasnicima omogućuje da putem podržanog pametnog sata daljinski upravljaju svojim automobilom

Hyundai je nadogradio svoju aplikaciju Blue Link s podrškom za uređaje s operativnim sustavom za pametne satove Android Wear.

Najnovija verzija te aplikacije sada vlasnicima omogućuje da putem podržanog pametnog sata daljinski upravljaju svojim automobilom marke Hyundai. Između ostalog, mogu ga upaliti i ugasiti, otključati i zaključati, blicati svjetlima, trubiti ili ga pronaći na parkiralištu. Sve to moguće je činiti i putem glasovnih komandi.

Da bi sve to činili, vlasnici moraju biti pretplaćeni na uslugu Blue Link i, naravno, imati automobil s tom opcijom, a ima je većina novijih Hyundaijevih modela. Engadget piše da je spremna i aplikacija za Apple Watch, samo se čeka da taj uređaj bude pušten u prodaju.

>> Cook: Appleov pametni sat zamijenit će ključeve automobila

>> Audi predstavio sat kojim je moguće kontrolirati auto

Komentara 1

AA
aabbcc
22:56 07.03.2015.

Nas Haso to sve uradi samo sa srafcigerom, izvijacem i nikakav mu sahat ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije