Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJE I JAČE

Frankfurt: Tehnološka dostignuća i sirova snaga

nissan friend-me
Sandra Mikulčić/PIXSELL
18.09.2013.
u 14:41

Dok su drugi isticali da u im modeli najsnažniji, VW se za e-Up pohvalio da je najučinkovitiji

Među modelima koji izlaze izvan okvira uobičajenih serijskih modela, iznenadio je Volkswagen kad se pohvalio da je njegov e-Up najučinkovitiji automobil. Ostala isticanja, naime, išla su u smjeru \'najsnažniji i najbrži\'.

Kao i na svakom salonu, bilo je i onih koji znaju privući pažnju i na model koji ne predstavljaju svjetsku premijerno. Tek rijetki nisu zastali, primjerice, ispred Nissanova koncepta Friend-Me. No, više nego što ih je zanimala napredna unutrašnjost Nissanove dizajnerske vizije sa četiri sjedala privukla ih je srdačnost atraktivne hostese.

>> Angela Merkel službeno otvorila 65. Frankfurt Motor Show

>> Japanski Nissan iznenadio novim izdanjem X-Traila

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije