Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elektrifikacija

Završna terenska testiranja novog Kijinog sportskog terenca na struju

30.08.2022.
u 16:12

Električna Kijina perjanica EV9 stiže početkom 2023. godine

Kia je razotkrila još nekoliko detalja finalnih intenzivnih testiranja kojima je bio podvrgnut model EV9 prije svjetske premijere zakazane za prvo tromjesečje 2023. godine. EV9 je novi potpuno električni veliki sportski terenac koji će biti nova perjanica korejske marke.

Model Kia EV9 razvijan je 44 mjeseca kako bi postavio nove standarde na područjima dizajna, performansi, dosega, vozne dinamike, tehnologije i udobnosti. Konstruiran je na naprednoj električnoj globalnoj modularnoj platformi.

Na testiranjima je još uvijek maskirani novitet podvrgut zahtjevnom programu provjeravanja penjanja uzbrdo s pogonom na četiri kotača, vožnje na stazi s grubim terenom i vožnje kroz duboku vodu kako bi EV9 dostigao najveću pouzdanost i u najzahtjevnijim uvjetima. Pored test programa u R&D centru u Namyangu i EV9 je bio, kao i svaki model Kije, izložen strogom režimu testiranja na najzahtjevnijim lokacijama širom svijeta. 

 

Ključne riječi
Kia

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije