Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj u prometu

VIDEO Izgubio živce: Na križanju izašao iz auta pa iskalio svoj bijes

Sukob u prometu
Foto: screenshot
07.02.2019.
u 10:35

Nije poznato koji je razlog neobičnog sukoba na cesti

Na popularnom video-servisu LiveLeak pojavila se snimka sukoba u prometu snimljena jučer, navodno u Houstonu u američkoj saveznoj državi Texas.

Na snimci snimljenoj kamerom iz automobila može se vidjeti kako vozač jednog automobila vozi odmah iza drugog automobila i u jednom ga trenutku prestiže i zaustavlja se ispred njega. Vozač izlazi iz auta, očito tražeći nekakvu konfrontaciju, no vozač drugog auta nije baš zainteresiran za ćaskanje pa ga prestiže, čime je izbjegao sukob, ali samo nakratko.

Pogledajte video sukoba:

Naime, nakon što su se oba automobila zaustavila na križanju, vozač prvog auta opet izlazi, no ovaj put uspješno dolazi do drugog auta i udara po njemu. Vozač drugog automobila brzo napušta mjesto sukoba, a bijesni vozač vraća se u svoje vozilo.

Nije poznato koji je razlog okršaja, to jest postoji li pravi motiv ili su vozaču malo popustili živci pa je odlučio iskaliti svoj bijes na blago rečeno neprikladan način.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
11:28 07.02.2019.

Novinarstvo za 5! Bravo!

Avatar BilanMandić
BilanMandić
10:47 07.02.2019.

kako kaže na radiju u snimci, sigurno demokrat i nasljednik osnivača Ku klux Klana

JU
jujo1
12:40 07.02.2019.

Kriv je taj drugi vozac koji pretice kratko prije raskrsca !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije