Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Volvo S60

Švedska limuzina niže srednje klase samo uz benzince i hibride

Volvo V60
Foto: Volvo
1/4
27.06.2018.
u 11:14

- Volvo ovim naglašava svoju predanost elektrifikaciji i dugotrajnoj budućnosti dalje od motora s unutrašnjim izgaranjem - poručuju iz Volva

Nakon što je u Ženevi proljetos predstavljen Volvo V60, u SAD-u je promovirana i limuzinska verzija nove generacije švedskog modela niže srednje klase – Volvo S60. Novi S60 prvi je automobil Volva koji će se proizvoditi u SAD-u, ali još značajnije, to je prvi model Volva koji u ponudi neće imati dizelske motore.

- Volvo ovim naglašava svoju predanost elektrifikaciji i dugotrajnoj budućnosti dalje od motora s unutrašnjim izgaranjem - poručuju iz Volva.

Foto: Volvo

Tako će u novom S60 biti ponuđena dva plug-in hibridna benzinska motora (340 i 400 konjskih snaga), turbobenzinac (T5 s 253 KS) i benzinac s kompresorom (T6 S 320 KS). Dakako, S60 će imati vrhunsku sigurnosnu opremu po kojoj je Volvo poznat, poput City Safety tehnologije, te opcijski Pilot Assist sustav. Volvo od ovog modela najviše očekuje na kineskom i američkom tržištu.

Ovo su groblja dizelaša, 300.000 čeka svoju sudbinu:

Volvo V60
1/32
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:52 27.06.2018.

ako je ovo niža srednja klasa onda je visoka klasa turistička atrakcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije