Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta glup potez

Snimao sam sebe: zbog ovakve vožnje dobio 15 mjeseci u zatvoru

Zbog opasne vožnje dobio 15 mjeseci u zatvoru
Foto: Wochit
09.02.2019.
u 12:02

Richards je na motociklu Honda tijekom jednosatne vožnje sam sebe snimio kako krši propise najmanje 30 puta

Koliko glupi morate biti da na motociklu jurite po gradu, kršite prometne propise, sve to snimite i onda objavite na internetu? Pa otprilike kao 25-godišnji Kamal Richards, koji je u Londonu sve to učinio i zbog opasne vožnje zaradio 15-mjesečni boravak u zatvoru.

Mladić iz londonske četvrti Southwark bio je jedan od više desetaka motociklista koji su sudjelovali u velikoj jednosatnoj vožnji na Novu godinu 2016. Richards je na motociklu Honda tijekom te vožnje sam sebe snimio kako krši propise najmanje 30 puta, a policija kaže da je u eventualnim nesrećama netko mogao i umrijeti.

Pogledajte video opasne vožnje:

- Richardsovi potezi bili su opasni i sebični i mogli su imati fatalne posljedice. Opasna i bezobzirna vožnja riskira živote mnogih i nije ništa čime se treba hvalisati - kaže Sian Hayward iz policije, piše My London News.

Na videu se između ostaloga može vidjeti kako Richards i drugi vozači prolaze kroz podvožnjak u pogrešnom smjeru i jure kraj automobila koji idu suprotno od njih. Policija kaže da je i prolazio kroz križanja na crveno svjetlo.

Richards je u konačnici uhićen 24. siječnja prošle godine, a osuđen je 5. veljače ove godine. Osim zatvorske kazne dobio je i zabranu vožnje na 31 mjesec, a morat će i polagati produženi ispit ako bude htio opet voziti.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
dopizdilomi
12:54 09.02.2019.

Molio bih sudstvo i pravosuđe da odvoji trenutak svoga vremena i dobro prouču ovaj slučaj. Ukoliko nisu u stanju, pristajem kao porezni obveznik, da nekoga tamo pošalju (s prevoditeljem) i da im ga razjasne kako bi ga mogli primjeniti u našem zakonodavstvu.

DU
Deleted user
13:44 09.02.2019.

Hrvatska politika je ekvivalent ovakve vožnje i ne može se od nje traži da ustroji ovakvo sudstvo jer vi prvi bili na tapeti!!!!

MA
marcel
20:00 10.02.2019.

fašizam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije