Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVILA IZGLEDOM

Impresivna sportska verzija: Škoda pokazala prve skice nove Octavije RS

Škoda Octavia
Foto: Škoda
1/3
06.02.2020.
u 13:28

Hibridna sportašica bit će dio obitelji četvrte generacije Octavije, a kombinirat će vrhunske performance - po kakvima su Octavijine RS izvedbe i dosad bile poznate - s odgovornim pristupom okolišu

Škoda je pokazala prve skice sportske inačice nove Octavije, modela RS iV. Dodatak iV na kraju znači da nam stiže prva plug-in hibridna Škoda Octavia.

Hibridna sportašica bit će dio obitelji četvrte generacije Octavije, a kombinirat će vrhunske performance - po kakvima su Octavijine RS izvedbe i dosad bile poznate - s odgovornim pristupom okolišu.

Novi vrhunac ponude češkog proizvođača premijerno bi trebao biti izložen 3. ožujka na ženevskom salonu automobila. Octavia RS i u hibridnoj će inačici stizati u dvije karoserijske izvedbe: kao limuzina s peterim vratima i kao karavan.

Foto: Škoda

Novitet dolazi dvadeset godina od predstavljanja prve Octavije RS. Škoda zasad još ne otkriva detalje, no zna se da će Octavia RS iV pogon preuzeti od Golfa GTE.

Dakle, ugrađivat će se 1,4-litreni turbomotor i električni motor, čija će suradnja rezultirati snagom od 245 KS. Doseg samo na struju trebao bi iznositi 50 kilometara. Ali, kod Octavije RS to je ionako manje bitno.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar DeborahAH86
DeborahAH86
15:08 16.02.2020.

Bок, kако idе? Jučeг sam se гastao s mojim dеčkоm. Žеlitе sекs bez obvеzе. ----- www.Kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije