Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renault

Produljeno jamstvo do šest godina i povoljniji paketi održavanja vozila

Produljeno jamstvo nudi se za rabljene automobile svih marki
Foto: Renault
25.07.2018.
u 11:15

Sve je popularnije pri kupnji vozila odmah dogovoriti i održavanje pa nema dodatnih troškova tijekom godina korištenja automobila

Vlasnici Renault vozila mlađih od godinu dana mogu ugovoriti produljeno jamstvo koje pruža sigurnost i uštedu u održavanju vozila. To omogućuje produljenje jamstva proizvođača do šest godina odnosno 200.000 km od dana prve registracije i obuhvaća rezervne dijelove i troškove rada u slučaju mehaničkog, električnog ili elektroničkog kvara.

Kupci se uz Renault financiranje sve češće odlučuju na opciju koja u mjesečnoj rati korištenja vozila sadrži i održavanje, u trajanju od 36 do 72 mjeseca. Birati se može između tri vrste ugovora o održavanju: Full Service, Zen ili My Revision. Prva dva uključuju i uslugu Renault pomoć na cesti, koja osigurava bezbrižno putovanje ne samo kod kuće nego i diljem Europe, 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Ovakvi paketi održavanja 15% su povoljniji od cijena redovnog održavanja u servisu. U slučaju financijskog leasinga ili kredita putem Renault financiranja kupac uz paket Čista 5ica ima pravo na 5-godišnje održavanje. Vlasnici Renault vozila starijih od pet godina mogu se učlaniti u Program 5+. Članstvo u programu za 19 eura (oko 140 kn) jamči deset posto popusta na bilo koji servisni zahvat te pomoć na cesti.

Pripremljena je i paketna ponuda s fiksnim cijenama koja obuhvaća ugradnju originalnih rezervnih dijelova i rad odnosno servisne usluge. Renault nudi alternativno rješenje održavanja s naglaskom na posebne pakete s fiksnim cijenama za zamjenske dijelove marke Motrio, s transparentnijom i povoljnijom ponudom. Zahvaljujući digitalizaciji više se ne morate naručivati na servis isključivo dolaskom u servis ili putem telefona. Termin dolaska na servis vlasnik može dogovoriti posjetom internetskoj stranici renault.hr.

Osim kupaca novih vozila, i kupci rabljenih vozila kupljenih u okviru programa Renault Selection mogu odabrati produljeno jamstvo na razdoblje do 24 mjeseca prilagođeno mjesečnoj otplati putem Renault financiranja, a nudi se i ugovor za održavanje.

Koliko vrijede vozačke dozvole:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije