Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motrio servisi

Održavanje starijih vozila svih marki

Marka Motrio posluje u 26 zemalja s više od 1600 Motrio servisa i prometom većim od 50 milijuna eura godišnje
Foto: Renault
11.07.2018.
u 16:58

Održavanje automobila vlasnicima često stvara dilemu kojem servisu vjerovati i kome povjeriti popravak svog vozila

Vlasnici starijih vozila često dvoje kako i gdje održavati automobil. I dok se neki povode činjenicom da je najbolje nastaviti koristiti usluge ovlaštenih servisera, dosta je onih koji se odlučuju za razne ‘fušeraje’. Koji put takav izbor ne funkcionira loše po vlasnika vozila, no nerijetko mu se obije o glavu, pa u konačnici više plati za lošije obavljen posao.

S obzirom da, nažalost, vozni park u Hrvatskoj broji preko 13 godina prosječne starosti, nije čudno da su na tržištu prisutni brojni servisi koji se bore upravo za naklonost vlasnika vozila kojem je isteklo jamstvo i koji traži gdje će održavati automobil.

Već više od četiri godine prisutna je Motrio mreža servisa, u originalu nastala tijekom 2003. u Francuskoj, a od 2014. radi i u Hrvatskoj.

Ulje, gume, brisači, remenje...

Krenuli su skromno, sa šest partnera. Danas ih je u Hrvatskoj 20, a do kraja godine očekuje ih se barem još četiri.

Marka Motrio posluje u 26 zemalja s više od 1600 Motrio servisa i prometom većim od 50 milijuna eura godišnje.
U ponudi ima rezervne dijelove za 25 različitih marki proizvođača vozila s 270 modela automobila, a ova je linija dijelova nastala tijekom 1998., kao odgovor na traženje pouzdane kvalitete dijelova, ali nešto povoljnije cijene od onih koje nude ovlašteni servisi.

Marka Motrio jedinstvena je jer pod svojim imenom okuplja najviše različitih skupina rezervnih dijelova i potrošnog materijala od svih konkurenata na tržištu. Motrio nudi motorna ulja, antifriz, akumulatore, gume, brisače, žarulje, kočione diskove i pločice, filtre, remenje, tekućine za vjetrobransko staklo, amortizere, pumpe za vodu, hladnjake, kvačila...

Besplatna vuča do servisa

Više od 7000 kataloških brojeva iz 46 različitih skupina proizvoda.

Cilj je u bliskoj budućnosti Motrio servisnom mrežom pokriti cijelu regiju koju čine Slovenija, Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina i Makedonija, te kroz ovlaštenu servisnu mrežu i standardizirani sustav rada pod nadzorom Renaulta vozačima vozila starijih od četiri godine osigurati najvišu moguću kvalitetu dijelova i usluge po vrlo pristupačnim cijenama. Jedan od noviteta koji uskoro stiže na naše tržište jest usluga ‘Motrio pomoć na cesti’ koja će vrijediti u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Klijenti Motrio mreže imat će - u slučaju kvara - na raspolaganju besplatnu uslugu vuče do najbližeg Motrio servisa.

10 stvari koje možda niste znali o Yugu:

Marka Motrio posluje u 26 zemalja s više od 1600 Motrio servisa i prometom većim od 50 milijuna eura godišnje
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije